TomTom Start 40 ANWB editie

SKU# 0636926072892

177 reviews
Kaart van West-Europa, de stem van Heleen de Geest en een gratis dashboardhouder.
Meer informatie over dit product
Leden 139,00 109,00
Niet leden 139,00
22%korting

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

TomTom Start 40 West-Europa - ANWB Editie. TomTom navigatiesystemen online bestellen bij ANWB

Met de TomTom Start 40 West-Europa - ANWB Editie vind je altijd gemakkelijk je weg. Deze ANWB-editie is inclusief extra dashboardhouder t.w.v. €24,95 en stem van Heleen de Geest. Direct de TomTom Start 40 West-Europa - ANWB Editie online kopen bij ANWB.

TomTom Start 40 West-Europa - ANWB Editie: basis navigatie met handige extra’s

Lifetime Maps
Met levenslange gratis kaartupdates van West-Europa (23 landen) rijd je altijd met de meest recente kaart. Gedurende de levensduur van je product kun je elk jaar minimaal 4 volledige updates van je kaart downloaden.

Kaart van West- Europa: 23 landen
TomTom kaarten dekken 100% van alle hoofd- en lokale wegen in 23 landen van West-Europa.

Geavanceerde rijstrookaanwijzingen
Zie duidelijk welke rijstrook je moet nemen bij lastige splitsingen. Mis geen afslag met de realistische 3D-beelden die laten zien welke rijstrook je moet nemen.

Snel zoeken
Vind je bestemming sneller dankzij de intuïtieve zoekfunctie. Met Snel zoeken wordt je bestemming gezocht zodra je begint met typen. Ook is het mogelijk om coördinaten in te voeren.

Touchscreen van 4" (11 cm)
Dankzij de touchscreentechnologie beschik je over een optimale weergave en kun je het navigatiesysteem in een handomdraai bedienen. Zo wordt navigatie puur plezier!

3 maanden TomTom vaste Flitsers
Ontvang waarschuwingen voor vaste flitsers. Bespaar geld door verkeersboetes te voorkomen en houd de controle met accurate en tijdige waarschuwingen wanneer je te hard rijdt.

Map Share-veranderingen
Deel en download gecontroleerde kaartaanpassingen van de Ma

Specificaties
EAN: 0636926072892
Merk: TomTom
Aansluitspanning: 12v
Accu duur: 2 uur
Dekkingsgebied: Europa
Geschikt voor: Auto
Schermformaat: 4,3 inch (10,9cm)
Garantie: 1 jaar
Afmetingen (lXbXh): 12,5x8,3x2,4 cm.
Navigatiesysteem opties: 3D-Kaarten, Gratis kaartupdates
Gedetailleerde dekking: Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, San Marino, Spanje, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland

177 reviews over TomTom Start 40 ANWB editie

Schrijf review
Schrijf een review over TomTom Start 40 ANWB editie Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Cor
Uw beoordeling
3 5

Tom tom start 40

Tom tom meegenomen op vakantie. Bediening was in het begin wennen. Life time kaarten is een voordeel. Lastig is wel dat de POI niet meer op de site van Tom Tom staan, maar zelf op internet opgezocht moeten worden.

Marianne Dubbeldam
Uw beoordeling
1 5

Onze derde TomTom

Start 40 is onze derde TomTom. We zijn over deze TomTom niet tevreden. We namen hem mee op vakantie in Frankrijk. En kwamen er onderweg achter dat het scherm bij zonnig heel slecht leesbaar is. Bij de vorige TomTom was dat niet het geval. Die gaf ten alle tijden prima beeld. Met een zonnebril was het scherm al helemaal niet leesbaar. We hebben bij thuiskomst contact opgenomen met TomTom. Volgens de helpdesk is er niets aan te doen. Het ligt aan het scherm. Er is een andere techniek toegepast. Alleen bij de modellen van €200 en meer is er een beter scherm. Wij zijn zeer teleurgesteld. En gaan proberen bij de ANWB of we de Start 40 terug kunnen brengen. En een duurder model kopen.

Eric v Berkel
Uw beoordeling
5 5

navigatie TOMTOM start

Net gekocht en direct mee op vakantie genomen naar Oostenrijk. Hij was super. Wat ik zelf fijn vind is dat er niet meer info op je scherm komt als wat nodig is.Spraak is duidelijk en hij geeft heel duidelijk de splitsingen van wegen aan. dit is mijn 3e tom tom maar ook de fijnste.

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina