TomTom Via 52 ANWB editie

SKU# 0636926082976

12 reviews
Intelligent VIA-model met o.a. Realtime verkeersinformatie, Lifetime Maps en Traffic via smartphone. Met de stem van Heleen de Geest + GRATIS omkeerbare geïntegreerde dashboardhouder t.w.v. 24.95
Meer informatie over dit product
Leden 159,00
Niet leden 159,00

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

TomTom VIA 52 ANWB editie

De TomTom VIA 52 is een intelligent navigatiesysteem met 5” scherm (13 cm) waarmee je routes zo plant dat je verkeersdrukte in realtime vermijdt. Bel veilig handsfree en maak gebruik van MyDrive en realtime services door je telefoon eenvoudig te verbinden met Bluetooth®. Kaartupdates en TomTom Traffic zijn gratis gedurende de levensduur van het systeem.

Tot 1 uur autonome gebruiksduur van de batterij. 16 GB intern geheugen. 5” scherm. Eenvoudig draaibare houder.

TomTom VIA 52 ANWB editie Europa

Flitsers
Weet precies waar alle flitsers staan. De eerste 3 maanden gratis.

Lifetime Maps
Installeer en update kaarten voor Europa zonder extra kosten gedurende de levensduur van je product.

Lifetime TomTom Traffic via smartphone
Rijd met ingebouwde realtime verkeersinformatie gedurende de levensduur van je product. De verkeerssituatie verandert constant. Rijd met realtime TomTom Traffic-updates en je weet altijd of er een snellere route is. En voor het eerst kun je op een smartphone, tablet of pc realtime verkeersinformatie bekijken en routes plannen.

TomTom MyDrive
Gebruik je smartphone, tablet of pc om realtime verkeersinformatie te bekijken, routes te plannen en bestemmingen naar je TomTom te sturen. Verbind je TomTom VIA 52 met MyDrive en stuur je bestemming naar je navigatiesysteem voordat je in de auto stapt.

Volledig interactief scherm
de interactieve kaart laat je pinchen, zoomen en swipen om je omgeving te ontdekken.

ANWB editie

Deze speciale ANWB editie bevat de stem van Heleen de Geest én een GRATIS omkeerbare geïntegreerde dashboardhouder t.w.v. 24.95.

Specificaties
EAN: 0636926082976
Merk: TomTom
Aansluitspanning: 12v
Accu duur: 1 uur
Dekkingsgebied: Europa
Inclusief: <H2>TomTom VIA 52 ANWB editie</H2><P>De TomTom VIA 52 is een intelligent navigatiesysteem met 5” scherm (13 cm) waarmee je routes zo plant dat je verkeersdrukte in realtime vermijdt. Bel veilig handsfree en maak gebruik van MyDrive en realtime services d
Intern geheugen: 16 GB
Schermformaat: 5 inch (12,7cm)
Stroomsterkte: 10 ampère
Schermresolutie: 480 x 272
Garantie: 2 jaar
Aansluitingen: USB poort
Afmetingen (lXbXh): 14,45 x 9,05 x 2,38 cm
Verbindingstechnologie: Bluetooth
Navigatiesysteem opties: 3D-Kaarten, Flitspaalinformatie, Gratis kaartupdates, Handsfree bellen, Rijstrookaanwijzing, Spraakbesturing, Verkeersinformatie
Gedetailleerde dekking: Albanië, Andorra, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland

12 reviews over TomTom Via 52 ANWB editie

Schrijf review
Schrijf een review over TomTom Via 52 ANWB editie Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
jaap
Uw beoordeling
1 5

slechte keus

Al eerder een review geschreven in december 2018. Had de via 52 toen een paar maanden in bezit. Werkte ook toen al erg beroerd of niet. Menustructuur erg onhandig. Het is er in de loop van de tijd absoluut niet beter op geworden. Start nu heel regelmatig niet op of pas na een half uur. Of nadat hij is opgestart valt hij ineens uit om vervolgen na een lange tijd ineens weer op te starten. Nu kan je wel live time kaart updates hebben maar wat heb je daaraan als het apparaat zelf niet of in elk geval heeeel gebrekkig werkt. Het kan ook niet zo zijn dat het exemplarisch is want een half jaar na aanschaf heeft TomTom mijn via52 omgeruild voor een nieuw exemplaar maar die blijkt dus even gebrekkig te werken . Ook heeft de via vaak de neiging je via de meest onlogische routes te sturen; dat is dus kennelijk de verklaring voor de naam. Kortom: Beslist geen aanrader zelfs niet als hij voor de helft van de prijs zou worden aangeboden.

Frank
Uw beoordeling
1 5

Vaak problemen

Vorig jaar mei heb ik mijn Tom Tom Via52 (ANWB-versie) in een ANWB winkel gekocht.
Een jaar geleden werd in dezelfde winkel de bevestigingssteun vervangen omdat er iets uit was gevallen. Een week of zes geleden heb ik de software opnieuw moeten installeren omdat de kaart steeds wegviel. Nu is het aan- / uitknopje er af gevallen zodat je hem niet meer uit of aan kan zetten.
Dat wordt wel door Tom Tom gerepareerd, maar zoveel problemen in nog geen anderhalf jaar maakt dit geen kwaliteitsproduct. De volgende keer geen VIA52 meer, maar iets anders.

David
Uw beoordeling
2 5

Minder dan redelijk

Een navigatie systeem zou je probleemloos ergens moeten brengen zonder stress. Als je dat wil, koop dit apparaat dan niet. Duurt heeeeeel lang voordat het opgestart is, scherm is bij zonlicht moeilijk te lezen, soms heb ik wel geluid, soms niet. 5 keer al geprobeerd, geen een keer zonder problemen. Tom Tom inmiddels ook al op de hoogte gebracht van mijn ongenoegen.
Dit is het slechtste geldbesteding die ik in decennia heb gedaan.
Positief is de lifetime verkeersinformatie, maar dat gaat wel via een mobiele data verbinding en bluetooth (tethering). dus je telefoon accu loopt ook nog eens leeg.
Ik moet er een apparaat hebben, dus ik ga voor een Garmin in het vervolg.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina