Kom weer winkelen bij jouw ANWB winkel > Meer informatie

TSA cijferslot (2 stuks)

SKU# 8718451095736

Door de TSA geaccepteerd en erkend cijferslot om uw spullen veilig op te bergen.

Meer informatie over dit product
Leden 12,95
Niet-leden 14,95

  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 30,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie

TSA cijferslot (2 stuks). Direct cijfersloten online kopen bij ANWB

TSA cijferslot (2 stuks) is een speciaal slot voor de USA. Het slot is door TSA* geaccepteerd en erkend. Veiligheidsagenten op Amerikaanse vliegvelden beschikken over een speciale lopersleutel waarmee ze het slot kunnen openmaken zonder het te beschadigen. Na een inspectie kan het slot weer gesloten worden zodat uw spullen ook de rest van de reis veilig zijn opgeborgen. Het TSA cijferslot is te gebruiken als gewoon slot en veiligheidsslot. Bestel direct uw TSA cijferslot online bij ANWB.

TSA slot met cijfercombinatie

1. Zet alle draaischijven aan de voorkant van het slot op nul ( of op de ingestelde combinatie, als u die wilt veranderen).
2. Trek de beugel omhoog en draai hem 90 graden naar links of rechts. Druk de beugel krachtig omlaag.
3. Houd de beugel stevig op zijn plaats en stel de nieuwe combinatie in. Laat de beugel pas los wanneer u de gehele combinatie hebt ingesteld.
4. Zodra de nieuwe combinatie is ingesteld, laat u de beugel los. Trek hem helemaal omhoog en duw hem dan weer in het slot. Het slot vergrendelt nu niet, want het staat nog steeds op de nieuwe combinatie. Wanneer u één of meerdere schijven verdraait, vergrendelt het slot.

* De Transportation Security Administration (TSA) is een agentschap van het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid (Homeland Security) dat gezag over de veiligheid van de reizigers in de Verenigde Staten uitoefent.

Specificaties
Merk: ANWB
Garantie: 1 jaar
EAN: 8718451095736

3 reviews over TSA cijferslot (2 stuks)

GUUS Vermeulen
4 5

Mooi product

T.
5 5

stevig en goed

HG TEN VOORDE
5 5

Zeer tevreden er over

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina