Vakantie

Goed voorbereid op pad, waar de reis ook heen gaat

Komt de vakantie al in zicht? Ga goed voorbereid op reis met ons ruime vakantie-assortiment. Kies hieronder het soort vakantie dat je gepland hebt en vind alles wat je voor- en tijdens je vakantie nodig hebt.

Artikelen voor op reis

Met een goede voorbereiding kun je gerust op reis gaan. Bij de ANWB vind je verschillende artikelen voor op reis. Van navigatiesystemen tot EHBO artikelen en van dakkoffers tot autostoeltjes, het assortiment is zeer uitgebreid.

Wat neem je mee op reis?

Nooit meer zoeken naar die ene leuke camping, met een navigatiesysteem rijd je er moeiteloos naartoe. Meer spullen meenemen dan er in de auto passen? Met een dakkoffer creëer je gemakkelijk en snel extra ruimte. Ook fietsen kunnen gemakkelijk mee op reis met een fietsdrager. De kinderen zitten veilig in een autostoeltje. Houd ook rekening met andere regels in het buitenland, deze gelden ook voor Nederlanders in het buitenland. Als je met de auto door Frankrijk reist ben je bijvoorbeeld verplicht een alcoholtest in de auto te hebben. Daarnaast zijn reflectievesten vaak verplicht, net als een gevarendriehoek. Met een EHBO set van de ANWB kun je kleine ongevallen zelf behandelen, wel zo veilig!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina