(Hogedruk)reinigers

4 producten
 • Alleen online
  GEEL

  Karcher Mobile Outdoor Cleaner

  Voor alle reinigingsklusjes onderweg. Met watertank en geïntegreerde lithium-ion batterij voor schoonmaken zonder stopcontact of kraan in de buurt.

  139,99

 • Alleen online
  GEEL

  Karcher Mobile Outdoor Cleaner + Adventure box

  Voor alle reinigingsklusjes onderweg, waaronder uitrusting voor buitensport. Met watertank en geïntegreerde lithium-ion batterij voor schoonmaken zonder stopcontact of kraan in de buurt. Met extra opbergbox, aanzuigslang, universele borstel.

  169,99

 • Alleen online
  GEEL

  Karcher Mobile Outdoor Cleaner + Bike box

  Voor alle reinigingsklusjes onderweg, waaronder fietsen wassen. Met watertank en geïntegreerde lithium-ion batterij voor schoonmaken zonder stopcontact of kraan in de buurt. Met extra opbergbox, reinigingsmiddel Bike Cleaner, universele borstel en microvezeldoek.

  169,99

 • Alleen online
  GEEL

  Karcher Mobile Outdoor Cleaner + Pet box

  Voor alle reinigingsklusjes onderweg, waaronder reiniging van huisdieren en huisdieraccessoires. Met watertank en geïntegreerde lithium-ion batterij voor schoonmaken zonder stopcontact of kraan in de buurt. Met opbergbox, conische straalsproeier, borstel voor vachtreiniging en viscose handdoek.

  169,99

Toon de volgende producten

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina