Belangrijk: ANWB winkels tijdelijk gesloten; webwinkel blijft geopend; mogelijk langere levertijd bestellingen.  Meer informatie

Campingstoelen

campingstoelen

Voor iedere kampeerder een campingstoel!

Lekker relaxen voor de tent of eten aan de campingtafel? Dan is een goede campingstoel van groot belang. Bekijk hier het aanbod relax- en campingstoelen voor een onbezorgde zomer op de camping.

13 producten

Campingstoelen kopen? Uw opvouwbare stoel online bestellen bij ANWB

Een opvouwbare stoel is onmisbaar wanneer u gaat camperen. Onze gebruiksvriendelijke, lichtgewicht stoelen zijn ideaal voor op de camping. ANWB Webwinkel biedt u diverse campingstoelen en opvouwbare stoelen in verschillende uitvoeringen. Bekijk het volledige aanbod online en bestel uw campingstoel online!

Kies uw opvouwbare stoel. Ruim aanbod campingstoelen

In ons assortiment vindt u verschillende opvouwbare stoelen. Er is bijvoorbeeld een comfortabele campingstoel die compact opvouwbaar is. Ook campingstoelen met een tafeltje zijn bij de ANWB te vinden. En als u naar het strand gaat is de lichtgewicht strandstoel onmisbaar. Voor de kinderen is er ook een handige opvouwbare campingstoel.

Uw campingstoel of andere opvouwbare stoelen online bestellen

Voor campingstoelen hoeft u de deur niet meer uit, u bestelt ze heel gemakkelijk in onze webwinkel. Als u lid bent van de ANWB profiteert u van extra korting en zijn onze opvouwbare stoelen nog voordeliger. Maak uw keuze en bestel uw opvouwbare stoel online!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina