Campingstoelen

campingstoelen

Voor iedere kampeerder een campingstoel!

Lekker relaxen voor de tent of eten aan de campingtafel? Dan is een goede campingstoel van groot belang. Bekijk hier het aanbod relax- en campingstoelen voor een onbezorgde zomer op de camping.

11 producten

Campingstoelen kopen? Uw opvouwbare stoel online bestellen bij ANWB

Een opvouwbare stoel is onmisbaar wanneer u gaat camperen. Onze gebruiksvriendelijke, lichtgewicht stoelen zijn ideaal voor op de camping. ANWB Webwinkel biedt u diverse campingstoelen en opvouwbare stoelen in verschillende uitvoeringen. Bekijk het volledige aanbod online en bestel uw campingstoel online!

Kies uw opvouwbare stoel. Ruim aanbod campingstoelen

In ons assortiment vindt u verschillende opvouwbare stoelen. Er is bijvoorbeeld een comfortabele campingstoel die compact opvouwbaar is. Ook campingstoelen met een tafeltje zijn bij de ANWB te vinden. En als u naar het strand gaat is de lichtgewicht strandstoel onmisbaar. Voor de kinderen is er ook een handige opvouwbare campingstoel.

Uw campingstoel of andere opvouwbare stoelen online bestellen

Voor campingstoelen hoeft u de deur niet meer uit, u bestelt ze heel gemakkelijk in onze webwinkel. Als u lid bent van de ANWB profiteert u van extra korting en zijn onze opvouwbare stoelen nog voordeliger. Maak uw keuze en bestel uw opvouwbare stoel online!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina