Koffers & tassen

112 producten
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bagage gemakkelijk meenemen

Eindeloos slepen met een vervelende koffer of een rugzak die niet waterdicht is, dat wilt u natuurlijk niet tijdens de vakantie. Zorg daarom dat uw bagage veilig mee kan op vakantie met een koffer of rugzak van de ANWB.

Veel ruimte voor uw bagage

De koffers en tassen van de ANWB bieden voldoende ruimte voor al uw spullen. De stevige koffers met handige wielen neemt u moeiteloos mee. Veel van onze trolleys zijn geschikt als handbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen. Ook voor een rugzak voor een wandeling bent u bij de ANWB aan het juiste adres. De rugzakken zijn ruim en vaak ook waterdicht, perfect voor een mooie wandeling.

Alles voor uw reisbagage online bestellen

Om uw bagage veilig mee te nemen hoeft u de deur niet uit, u bestelt reisbagage artikelen eenvoudig online. Als ANWB lid profiteert u van ledenvoordeel, zo zijn koffers en tassen extra voordelig. Bestel alles voor uw reisbagage in de webwinkel!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina