Koffers

Op zoek naar de juiste koffer voor jouw reis?

De maat en vorm van je reiskoffer is afhankelijk van de soort vakantie die je gaat maken. Voor een weekendje of midweek weg voldoet een handbagagekoffer. Ga je langer weg of is jouw reis avontuurlijker? Dan is een grote reistas wellicht een betere optie! Bekijk hier het volledige aanbod koffers.

40 producten

Voor elke reis een koffer
Koffers heb je in allerlei formaten. Een kleine koffer is geschikt voor een reis van 1-3 dagen, denk aan een citytrip of een zakenreis. Zo’n kleine koffer ook wel handbagage koffer hoeft niet ingecheckt te worden, dat kan je dus veel tijd schelen. Ga je langer op vakantie dan kun je kiezen voor een grote koffer met een inhoud van meer dan 60 liter. Een grote koffer wordt ingecheckt als ruimbagage en daar kun je dus lekker veel in meenemen. Of je nu op zoek bent naar een kleine koffer, een middelgrote of een grote koffer, bij ANWB vind je een koffer voor elke reis.

Handbagage koffer
Wanneer je gaat vliegen mag je vaak 1 handbagage koffer meenemen. Deze plaats je in de bagagebakken aan boord. De ruimte is beperkt, dus vliegtuigmaatschappijen hebben maximale afmetingen vastgesteld aan het formaat van een handbagage koffer. Dit verschilt per vliegtuigmaatschappij, dus check dit even van tevoren. Vlieg je met KLM? Dan mag je een handbagage koffer meenemen met een maximale afmeting van 55cm x 35cm x 25cm.

Goede reis!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina