Reisstekkers

10 producten
 • Wereldstekker USB

  Reisstekkker met schuifmechanisme in plaats van losse verloopstukjes. Met 2 USB poorten, vaste plug voor Europa en verwisselbare plugs voor Italie, Zwitserland, Australie, China, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Japan (150 landen).

  22,95

 • Wereldstekker Pro

  Reisstekkker met schuifmechanisme in plaats van losse verloopstukjes. Vaste plug voor Europa en verwisselbare plugs voor Italië, Zwitserland, Australië, China, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk (150 landen).

  19,95

 • Adapter Europa - Verenigd Koninkrijk

  PLUG B adapter om 2- of 3-polige Europese apparaten in het Verenigd Koninkrijk aan te drijven. Met vaste ingang voor Europese stekkers en een vaste uitgang voor het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland).

  9,95

 • Adapter Europa - Zuid-Afrika

  PLUG C adapter om 2- of 3-polige Europese apparaten in Zuid-Afrika aan te drijven. Met vaste ingang voor Europese stekkers en een vaste uitgang voor Zuid-Afrika. Niet geschikt voor Sri-Lanka.

  9,95

 • Adapter Europa - Verenigde Staten

  PLUG A adapter om 2- of 3-polige Europese apparaten in de Verenigde Staten aan te drijven. Met vaste ingang voor Europese stekkers en een vaste uitgang voor de Verenigde Staten*.

  9,95

 • Adapter Europa - Zwitserland

  PLUG D adapter om 2- of 3-polige Europese apparaten in Zwitserland aan te drijven. Met vaste ingang voor Europese stekkers en een vaste uitgang voor Zwitserland.

  9,95

 • Adapter Europa - Australië en China

  PLUG E adapter om 2- of 3-polige Europese apparaten in Australië en China aan te drijven. Met vaste ingang voor Europese stekkers en een vaste uitgang voor Australië en China.

  9,95

 • Adapter Wereld - Europa

  Gebruik internationale apparaten in Europa. Met deze adapter kunnen alle apparaten die in meer dan 150 landen toepasbaar zijn ook in Europa gebruikt worden.

  9,95

 • USB adapter USA

  USB reisstekkker voor Amerika en elk land waar de Amerikaanse plug-standaard wordt gebruikt. Met dubbele USB-poort om twee USB-apparaten gelijktijdig op te laden.

  17,99

 • 53%korting
  USB adapter Europa

  USB adapter Europa

  USB reisstekkker voor Europa en elk land waar de eurostekker standaard wordt gebruikt. Met dubbele USB-poort om twee USB-apparaten gelijktijdig op te laden.

  14,95 7,00

Toon de volgende producten

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina