Snowsteps

2 producten

Grip op ijs en sneeuw

Veel ongelukken op wintersport gebeuren niet op de piste maar juist tijdens het wandelen door het dorp. Het risico op uitglijden is te beperken door gebruik te maken van snowsteps. Met deze anti-slipzolen loop je makkelijker over besneeuwde en bevroren straten. Het materiaal van onze “sneeuwkettingen” voor schoenen blijft buigzaam tot temperaturen van -40 graden. Onze sneeuwijzer passen onder nagenoeg alle schoenen en laarzen, voor damesschoenen van maat 36 t/m 42 en voor herenschoenen van maat 39 t/m 46. Ze zorgen er voor dat je niet om valt en uitglijdt op gladde, besneeuwde en bevroren wegen. Deze anti-slipzolen zijn bedoeld om mee te lopen op een vlakke, besneeuwde ondergrond. Koop nu jouw snowsteps eenvoudig en snel online in onze ANWB webshop.

Handige tips

Bevestig de antislip zolen zorgvuldig over je schoenen, voor winterschoenen-en laarzen heb je een grotere maat nodig. Gebruik de sneeuwijzers alleen op sneeuw en ijs om voortijdig slijten van de noppen te voorkomen. Maak ze altijd schoon na gebruik met een droge doek.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina