Skibrillen

4 producten

SKibril is onmisbaar tijdens wintersport

Een goede skibril is een essentieel onderdeel van je wintersport uitrusting. Het zorgt voor beter zicht op de piste, beschermt tegen zon en sneeuw en voorkomt sneeuwblindheid. Met de juiste skibril kan je optimaal genieten van elke afdeling en ben je volledig beschermd tegen kou, wind en zonnestraling. Je kunt in onze ski webshop terecht voor een ski bril voor dames, heren en kinderen. Ook voor een snowboard bril slaag je bij ons. Bestel jouw skibril direct online bij ANWB.

Speciale UV bescherming

Onze skibrillen bieden 100% UVA/B/C bescherming en zijn voorzien van een krasbestendige lens. Om geen last van condensatie te krijgen hebben onze brillen een dubbele lens, een speciale coating aan de binnenkant en ventilatie kanalen in het frame. Al onze ski brillen en snowboard brillen voor heren, dames en kinderen kunnen over een skihelm gedragen worden.

Comfort

Onze skibrillen voor dames, heren en kinderen dragen comfortabel door de dubbellaagse hypoallergene gezichtsfoam die zich aanpast aan de vorm van je gezicht. De verstelbare elastische band zorgt er voor dat de bril aangepast kan worden aan jouw hoofdomvang en de maat van jouw skibril. Voor optische bril dragers hebben wij ook een bril in ons assortiment die je over je gewone bril heen kunt dragen, zo heb je het gemak van een skibril en de optische voordelen van jouw eigen bril voor een optimale piste ervaring.

Dubbele lens

Een ski en snowboard bril voor dames en heren met dubbele lens vind je ook in onze webshop. De skibril heeft een oranje basislens en daar kan door middel van een magneet een lens met spiegelglans bovenop worden bevestigd.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina