Skihelmen

8 producten

Beschermt de piste af met een skihelm

Op de piste is een goede skihelm onmisbaar voor de veiligheid en tevens een goede bescherming tegen kou en wind. In onze skiwebshop vind je een groot assortiment skihelmen en snowboard helmen voor dames en heren van het merk Human Nature en Sinner. Ook voor kinderen verkopen wij ski helmen in kleinere maten. Bekijk het uitgebreide assortiment skihelmen in onze webshop en bestel jouw skihelm en snowboard helm direct online.

Comfortabele bescherming

Al onze skihelmen zijn voorzien van zachte afneembare oorkappen voor extra draagcomfort, een speciale houder voor je skibril die ervoor zorgt dat deze goed blijft zitten en een Quick Release systeem waardoor de helm snel afgedaan kan worden. Ventilatie gaten zorgen ervoor dat te veel aan warmte kan worden afgevoerd tijdens inspannende afdalingen.

Skihelm met vizier

Speciaal voor brildragende skiërs en snowboarders hebben wij een skihelm met vizier ontwikkeld waardoor brillendragers hun bril op kunnen houden. De lens van deze vizierhelm geeft 100% UV bescherming (categorie 2). Al onze ski helmen met vizier hebben ook het Recco opsporingssysteem waardoor je traceerbaar bent door lokale opsporingsdiensten in het geval van een lawine. Deze skihelmen zijn voorzien van het Quick Release systeem waardoor ze gemakkelijk op en af te doen zijn. De helm is verstelbaar door een kinband en draagt comfortabel dankzij de zachte oorkappen en wordt geleverd met een extra lens.

Passen

Een skihelm en snowboard helm moeten comfortabel zitten. Dit betekent dat de helm niet te strak maar ook zeker niet te los moet zitten. Een wintersport helm die te strak zit zal in de loop van de wintersport hoofdpijn opleveren. Een goede test om te bepalen of de helm goed zit is deze zonder het kin bandje vast te maken. Als je met je hoofd kan schudden zonder dat de helm verschuift dan heb je de juiste maat. Het is belangrijk dat een skibril goed aansluit op de skihelm. Pas daarom altijd je helm met skibrillen.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina