Skirugzakken

1 product

Voorbereid de piste op

Of je van plan bent om op, of buiten de piste te skiën, een dagtocht gaat maken of een skitocht van meerdere dagen gaat maken, het meenemen van een skirugzak heeft zeker voordelen. Je kunt extra kleding meenemen voor weersveranderingen, water om niet uitgedroogd te raken, maar ook extra handschoenen en een multi tool kunnen goed van pas komen. Onze piste rugzakken zijn simpel in gebruik en blijven compact om je lijf zitten tijdens het skiën waardoor ze geen last tijdens geven. Koop nu jouw ski rugzak eenvoudig en snel online in onze ANWB webshop.

Handige vakken

Onze skirugtassen hebben diverse handig vakken, waarvan er één gevoerd is met fleece, voor het veilig bewaren van je ski-of snowboard bril zonder dat deze gaat krassen. Verstelbare draagbanden zorgen er voor dat hij passend kan worden gemaakt en daarom comfortabel draagt. Daarnaast zorgt een handig net er voor dat je skihelm goed opgeborgen kan worden. Ook bieden onze wintersport rugzakken ruimte voor het meenemen van een waterzak. Onze skirugzakken zijn waterafstotend waardoor de inhoud niet snel nat wordt mocht je vallen of de rugzak even in de sneeuw zet.

Handige tips

De heup en borstband in onze ski rugzakken zorgen er voor dat het gewicht evenredig verdeeld wordt en de tas beter op zijn plek blijft zitten. Vermijd overtollig gewicht en zorg ervoor dat er geen overtollige bandjes aan de tas blijven hangen. Houd je wintersport rugzak in de stoeltjes lift op schoot en controleer bij het verlaten van de lift of je rugtas niet vast zit.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina