Veilig en vertrouwd winkelen in onze ANWB winkels. Bekijk hier de Coronamaatregelen.

Sleetjes

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Sneeuwplezier

Het leukste wintersport speelgoed is zonder twijfel de slee. Een slee staat garant voor eindeloos veel buitenplezier voor de familie. Voor een rondje met de allerkleinste, of hard naar beneden sleeën, onze houten slee zorgt voor onvergetelijk winterplezier. Bestel jouw opvouwbare slee direct en gemakkelijk online bij de ANWB webshop.

Opvouwbaar

De sterke en klassieke sleeën van beukenhout zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en weer uit elkaar te halen door een gepatenteerd polyamide plastic vouwsysteem en daardoor eenvoudig te vervoeren en op te bergen. De moeren, bouten en glijders die gebruikt worden zijn roestvrij. De sleeën worden inclusief houten grip en beschermkappen voor extra veiligheid geleverd en zijn ideaal voor mensen met kleine kinderen omdat je deze gemakkelijk kunt voortrekken. De lengte van de sleeën varieert van 100 cm lang t/m 110 cm.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina