Sneeuwkettingen

Vind een passende sneeuwketting

Noteer eerst je bandenmaat, deze is af te lezen aan de zijkant van je band.

Ga vervolgens naar de Pewag sneeuwketting configurator, om de juiste sneeuwketting te vinden die bij jouw auto past. Kun je de juiste maat niet vinden? Neem dan contact op met de leverancier, zij kunnen jou verder helpen met passende sneeuwkettingen op aanvraag.

Heeft jouw auto weinig ruimte in de wielkast, kies dan voor een loopvlakketting. Deze ketting wordt enkel op het loopvlak van de band bevestigd en is eenvoudig en snel te monteren.

Wil je meer lezen over de verschillende sneeuwkettingen? Bekijk onze sneeuwkettingen informatiepagina.

Scroll rechts en links om de configurator goed te kunnen gebruiken
37 producten

Sneeuwketting
Wanneer je met de auto op wintersportvakantie gaat is het raadzaam om sneeuwkettingen mee te nemen. Zorg dat je de sneeuwkettingen dicht bij de hand hebt, zo ben je goed voorbereid op besneeuwde en beijzelde (berg)wegen. Op deze pagina vind je sneeuwkettingen van 15/16/17/18/19 en 20 inch. Overal waar sneeuwkettingen niet verplicht zijn, bieden sneeuwsokken een uitkomst. De autosock is namelijk zeer eenvoudig te monteren. Heb jij een auto met weinig ruimte tussen het wiel en de wielkast dan kies je voor een loopvlakketting.

Sneeuwketting Pewag
Pewag maakt al sinds 1974 industriële kettingen en sneeuwkettingen en is marktleider op het gebied van kwaliteitskettingen. Op onze webshop vind je daarom diverse sneeuwkettingen van het merk Pewag. De Pewag Brenta sneeuwketting is de voordeligste optie met een prijs vanaf €54,99. Ga je liever voor gebruiksgemak dan kies je voor de Pewag Snox sneeuwketting, deze hoeft namelijk niet met de hand gesloten te worden en ook het op spanning brengen van de ketting is niet nodig. Meer informatie over de verschillende modellen vind je op de sneeuwkettingen informatiepagina.

Ben je opzoek naar sneeuwkettingen voor SUV’s? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een SUV zijn speciale sneeuwkettingen nodig, omdat de auto grotere banden heeft dan een normale personenauto en daarnaast zijn ze ook een stuk zwaarder.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina