Van Dale Juniorwoordenboek Nederlands

SKU# 9789460772863

Geef als eerste een review
Het eerste échte woordenboek voor kinderen vanaf 8 jaar. Wat betekent het woord...
Meer informatie over dit product
Leden 26,99
Niet leden 26,99

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
Het eerste échte woordenboek voor kinderen vanaf 8 jaar Wat betekent het woord scenario of diagnose? Hoe schrijf je cacao en show? Wat is het meervoud van museum? En hoe moet je cappuccino of tissue uitspreken? Dit Van Dale Juniorwoordenboek Nederlands is een uitstekend hulpmiddel bij het beantwoorden van dergelijke vragen, zowel op school als thuis. Het is bedoeld voor jonge kinderen vanaf 8 jaar die hiermee op een verantwoorde manier vertrouwd raken met het gebruik van een écht woordenboek. Voor kinderen vanaf 10 jaar is er het Van Dale Basiswoordenboek Nederlands. Compleet en actueel* 10.500 woordbetekenissen uit de lees- en leefwereld van kinderen vanaf 8 jaar* Met meer dan 3.400 korte, leuke voorbeeldzinnen* Eenvoudige uitleg in verrassend gewone taal* Definities in complete zinnetjes Overzichtelijk en duidelijk * Vormgeving in kleur, met een goed leesbare letter * Lidwoorden (de of het) vóór het trefwoord - superduidelijk! * Handig snelzoeksysteem met op iedere bladzijde het alfabet Extra * Ruim 500 illustraties * Woordenboeklessen om beter te leren werken met het woordenboek.
Specificaties
EAN: 9789460772863
Aantal pagina's: 624
Schrijf als eerste een review over Van Dale Juniorwoordenboek Nederlands Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina