Al onze winkels zijn weer geopend > meer informatie
Vibram® is al ruim 60 jaar gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige buitenzolen. De zolen zijn slijtvast en worden gekenmerkt door maximale performance, grip, flexibiliteit en comfort. Dit maakt de Vibram® zool uitermate geschikt voor al jouw buitenavonturen.

Hoe het begon

De grondlegger Vitale Bramani was een getalenteerde bergbeklimmer. Nadat er een ernstig ongeval plaatsvond met een bergwandelaar, wat deels te wijten was aan het slechte schoeisel, ontwikkelde Vitale de Vibram® zool. De belangrijkste eigenschappen: ongeëvenaarde grip op natte en droge oppervlakken, robuuste duurzaamheid en optimaal aanpassingsvermogen aan de ondergrond. De schoenen met Vibram®-zolen werden oorspronkelijk gebruikt voor bergsporten, maar zijn tegenwoordig ook een begrip onder de fanatieke wandelaars.

PFC-FREE   

Functionaliteit

De Vibram® zool heeft een groot contactoppervlak met een grof profiel voor betere grip op oneven terrein zoals steen of rots. Verder is de zool voorzien van een superlichte EVA-tussenzool voor maximaal comfort en schokdemping. Vibram® is een pionier op het gebied van schoenzolen en ook vandaag de dag blijft Vibram® onderzoeken en innoveren. Daarnaast worden alle zolen onder de meest zware omstandigheden getest en alleen de zolen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen verlaten de fabriek. De zolen zijn te herkennen aan het gele Vibram® logo tussen de hiel en de voorzool.

Gemaakt met Vibram® zool


Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina