Vignetten

Voor toeristisch en zakelijk verkeer is het op de Oostenrijkse en Zwitserse snelwegen verplicht om een Autobahnvignet te hebben. Bestel ze veilig en vertrouwd bij de ANWB.

Oostenrijk Auto 2020-2021

10 dagen


€ 12,45

2 maanden


€ 30,75

1 jaar


€ 95,45

Oostenrijk Motor 2020-2021

10 dagen


€ 8,45

2 maanden


€ 16,85

Zwitserland Auto 2020-2021

1 jaar


€ 41,45

Vignet Oostenrijk online bestellen

Ga je met de auto op vakantie naar Oostenrijk? Grote kans dat je een Autobahnvignet nodig hebt. Een vignet Oostenrijk bestel je gemakkelijk online bij ANWB. Met de aanschaf van een vignet bereid je je optimaal voor en kun je zorgeloos over het Oostenrijkse wegennet rijden. Het vignet Oostenrijk is verplicht op de A en S wegen voor motorvoertuigen tot 3500 kg. Een vignet Oostenrijk is verkrijgbaar voor de periodes 10 dagen, 2 maanden en 1 jaar.

Vignet Zwitserland online bestellen

Ga je met de auto op vakantie naar Zwitserland? Dan heb je een vignet Zwitserland nodig om over de Zwitserse (snel)wegen te rijden, deze bestel je gemakkelijk en snel online bij ANWB. Met de aanschaf van een Zwitserland vignet ga je goed voorbereid op reis. Een vignet Zwitserland heeft een geldigheidsduur van een kalenderjaar (van 1 december tot januari het jaar daarop) en is verplicht voor alle motorvoertuigen tot 3500 kg. Ga je met een aanhanger of caravan op reis? Dan heb je een extra Autobahnvignet Zwitserland nodig.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina