Vignetten

Vignetten en Milieusticker bestellen

Bestel direct je vignet voor Oostenrijk en Zwitserland       Bestel direct je vignet voor Oostenrijk en Zwitserland

Vignet Oostenrijk online bestellen

Ga je met de auto op vakantie naar Oostenrijk? Grote kans dat je een autobahnvignet nodig hebt. Een vignet Oostenrijk bestel je gemakkelijk online bij ANWB. Met de aanschaf van een vignet bereid je je optimaal voor en kun je zorgeloos over het Oostenrijkse wegennet rijden. Het vignet Oostenrijk is verplicht op de A en S wegen voor motorvoertuigen tot 3500 kg. Een vignet Oostenrijk is verkrijgbaar voor de periodes 10 dagen, 2 maanden en 1 jaar.

Vignet Zwitserland online bestellen

Ga je met de auto op vakantie naar Zwitserland? Dan heb je een vignet Zwitserland nodig om over de Zwitserse (snel)wegen te rijden, deze bestel je gemakkelijk en snel online bij ANWB. Met de aanschaf van een Zwitserland vignet ga je goed voorbereid op reis en bespaar je kosten. Vignetten die je langs de snelweg koopt zijn vaak een stuk duurder. Een vignet Zwitserland hebben een geldigheidsduur van een jaar en zijn verplicht voor alle motorvoertuigen tot 3500 kg. Ga je met een aanhanger of caravan op reis? Dan heb je een extra Autobahnvignet Zwitserland nodig.

Milieusticker online bestellen

Steeds meer Duitse steden en gebieden hanteren een milieuzone om de luchtkwaliteit in het gebied te bevorderen. Dit wordt ook wel een Umweltzone genoemd. Deze zones worden met borden aangegeven en mag je alleen binnenrijden wanneer je voertuig is voorzien van een milieusticker, een Umweltplaketten, die overeenkomt met de classificatie behorende bij die Umweltzone. Een milieusticker is kentekengebonden en vraag je gemakkelijk aan via ANWB. Daarnaast profiteer je ook nog eens van ledenvoordeel.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina