Milieusticker Duitsland

Een milieusticker is in sommige gebieden van Duitsland verplicht

Milieusticker voor Duitsland online bestellen bij ANWB Webwinkel

Je kunt de milieusticker online bestellen op de website van TÜV Nederland voor € 13,95 voor ANWB-leden en € 14,95 voor niet-leden.

Direct bestellen

 

Wanneer heb je een milieusticker nodig

Iedereen die wel eens naar Duitsland reist, kan te maken krijgen met zogenaamde "Umweltzones": zones die als doel hebben de luchtkwaliteit te bevorderen. Men mag het bewuste gebied alleen inrijden wanneer het voertuig (personenauto, camper, bedrijfswagen of autobus) een milieusticker heeft die overeenkomt met de classificatie behorende bij die Umweltzone. Steeds meer steden en gebieden in Duitsland zijn Umweltzones geworden. Dus reis je naar Duitsland informeer dan tijdig of je auto voorzien moet zijn van een milieusticker.

Meer informatie

 

Een milieusticker aanvragen in de fysieke ANWB-winkel

Liever een milieusticker aanschaffen in de winkel? Milieustickers voor Duitsland zijn te bestellen in alle ANWB Winkels en worden binnen 5 werkdagen thuisgestuurd. Vergeet niet om een kopie van het kentekenbewijs mee te nemen. De prijs van de milieusticker is € 13,95 voor ANWB leden en € 14,95 voor niet-leden. Zoek hier een ANWB winkel in de buurt.

 

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina