Milieusticker Duitsland

Een milieusticker is in sommige gebieden van Duitsland verplicht

Milieusticker voor Duitsland online bestellen bij ANWB Webwinkel

Je kunt de milieusticker online bestellen op de website van TÜV Nederland voor € 13,95 voor ANWB-leden en € 14,95 voor niet-leden (excl. administratiekosten van € 2,95).

Direct bestellen

 

Wanneer heb je een milieusticker nodig

Iedereen die wel eens naar Duitsland reist, kan te maken krijgen met zogenaamde "Umweltzones": zones die als doel hebben de luchtkwaliteit te bevorderen. Men mag het bewuste gebied alleen inrijden wanneer het voertuig (personenauto, camper, bedrijfswagen of autobus) een milieusticker heeft die overeenkomt met de classificatie behorende bij die Umweltzone. Steeds meer steden en gebieden in Duitsland zijn Umweltzones geworden. Dus reis je naar Duitsland informeer dan tijdig of je auto voorzien moet zijn van een milieusticker.

Meer informatie

 

Een milieusticker aanvragen in de fysieke ANWB-winkel

Een milieusticker Duitsland bestel je eenvoudig online in de ANWB Webwinkel. Vergeet niet om een kopie van het kentekenbewijs mee te nemen. Binnen 5 dagen wordt de milieusticker thuisgestuurd. De prijs van de milieusticker is €16,95 voor ANWB leden. Liever de milieusticker aanschaffen in de ANWB winkel? Tolvignetten voor Zwitserland & Oostenrijk en milieustickers voor Duitsland zijn ook te koop in alle ANWB Winkels. Niet-leden betalen in de winkels een meerprijs. Zoek hier een ANWB winkel in de buurt.

 

Webwinkel contact & service

€ 5.- Cadeautegoed

Ontvang via e-mail voor jou interessante aanbiedingen, producten, diensten en informatie van de ANWB.

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina