Fietsnavigatie

3 producten

Fietsnavigatie

Fietsnavigatie is heel handig wanneer je gaat fietsen in een gebied waar je niet zo bekend bent. Bovendien hoef je niet te worstelen met een papieren kaart tijdens het fietsen zodat je heerlijk van de omgeving kan genieten. Met fietsnavigatie raak je de weg niet kwijt en vind je de mooiste fietsroutes. Voor de sportieve fietsers is het handig dat een ingebouwde GPS-sensor onder andere de snelheid en de afgelegde afstand meet zodat trainingen makkelijk te meten zijn. De apparaten slaan je fietsroute ook meteen op, zodat je deze thuis kunt uitlezen en delen met vrienden en familie.

Welke fietsnavigatie kopen?

Bij de ANWB hebben we diverse fietsnavigatiesystemen voor verschillende doeleinden. Voor de sporters is er een dun model voor op de lichtgewicht fiets. Avontuurlijk ingesteld? Probeer dan fietsnavigatie waarmee je mountainbikeroutes over onverharde wegen en/of paden vindt. Bij veel modellen is het mogelijk een vooraf geplande route te fietsen of kies een eindbestemming en laat je verrassen door de routes die de fietsnavigatie zelf voorstelt. Bekijk en vergelijk op onze site de modellen om te zien welk type het beste bij je past. Kom je er niet uit? In onze winkels helpen we je graag verder.

Niet wat je zoekt?

Houd je naast fietsen ook van wandelen? Fietsnavigatie is vaak niet goed te gebruiken voor andere navigatiedoeleinden. Wanneer je gaat wandelen dan raden wij aan om een wandelnavigatie aan te schaffen.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina