Fietstassen

15 producten

Fietstas nodig? Diverse fietstassen online kopen bij ANWB

In de ANWB Webwinkel vind u een ruim assortiment aan fietstassen. Met een fietstas verdeelt u het gewicht op uw fiets zodat u stabiel blijft. Hierdoor zijn fietstassen in het dagelijks gebruik handig, maar eigenlijk onmisbaar op fietsvakanties. Bestel direct uw fietstas online bij ANWB.

Ruim assortiment fietstassen. Vind een geschikte fietstas voor elke activiteit

U vind in ons assortiment enkele fietstassen, dubbele fietstassen, stuurtassen, frametassen, zadeltassen en fietsmanden. Zo creëert u extra ruimte op uw fiets om spullen mee te nemen. Boodschappen, sportspullen of schoolspullen vervoert u eenvoudig met onze handige fietstassen. De ANWB fietstassen passen op bijna elke fiets. We hebben een ruim assortiment fietstassen in diverse designs zodat u altijd een fietstas vind die bij u past. Kies een business fietstas om uw laptop naar het werk te vervoeren, en een enkele- of dubbele fietstas om de boodschappen gemakkelijk op de fiets te laden.

Uw fietstas online bestellen in de ANWB Webwinkel

Ook nieuwe fietstassen bestelt u eenvoudig bij ons online. U heeft uw fietstas dan snel in huis. Bent u lid van de ANWB? Dan profiteert u dankzij ledenkorting van extra korting. Maak uw keuze en bestel uw fietstassen direct online!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina