Vanwege grote drukte kan het voorkomen dat je pakketje later wordt geleverd dan verwacht | Meer informatie over de coronamaatregelen

Rollators

12 producten

Rollators

Een rollator biedt uitkomst als lopen wat lastiger wordt. Blijf van het leven genieten met een rollator van ANWB! Zo ben je verzekerd van goede ondersteuning tijdens een dagje uit of de dagelijkse wandeling. De rollator geeft namelijk steun wanneer dat nodig is. Ook is een rollator handig voor de dagelijkse boodschappen, tijdens een bezoekje aan een goede vriendin of gewoon om in huis extra ondersteuning te bieden. ANWB leden profiteren uiteraard van extra voordeel zodat een rollator nóg voordeliger wordt.

Lichtgewicht rollator

Wanneer lopen al moeilijk gaat is het belangrijk dat de rollator extra vrijheid geeft. Met een lichtgewicht rollator passeer je nog makkelijker hoge stoepranden en drempels.

Een rollator kopen

Tenslotte bieden we naast onze lichtgewicht rollators ook diverse rollator accessoires zoals voor- en achterwielen, stokhouders, rugsteunen, zitkussens, rollatormandjes, remgrepen, handgrepen en dienbladen. Bekijk ons ruime assortiment rollators en accessoires en bestel direct online!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina