Lange afstandswandelpaden

12 producten
 • Wandelgids Elfstedenpad

  Gebruikmakend van voormalige jaagpaden en kerkenpaden, van eeuwenoude grasdijken, van veel betreden handelswegen en soms noodgedwongen van passages over kaarsrechte stroken asfalt, zijn routemakers Johan Vellinga en Broer Adema erin geslaagd de Friese steden op een voor wandelaars zo aantrekkelijk mogelijke manier aan elkaar te rijgen. Het Elfstedenwandelpad is met 283 kilometer een stuk langer dan de andere Elfstedentochten. Daar is een goede reden voor. Volgen schaatsers en ook wandelsporters over het algemeen de kortste weg, deze wandelroute zoekt de mooiste paden uit. Meer nog dan om de steden, gaat het om het tussenliggende land en om de paden die de steden verbinden. De schoonheid van de Greidhoeke en het Merengebied staat buiten kijf, maar Friesland is meer dan weiland en water. Het Elfstedenpad maakt een royale slag door de heuvels en bossen van het Gaasterland. Voorbij Dokkum doorkruist het de typische houtwallen in het coulissenlandschap van de Fryske Wâlden.

  18,70

 • LAW 15 Wandelgids Westerborkpad

  Wandelen in het spoor van de Jodenvervolging.

  18,70

 • LAW 2 Wandelgids Trekvogelpad

  De beste wandelroute van Nederland (volgens Op Pad) is vernieuwd en verlengd.

  19,90

 • LAW 14 Groot Frieslandpad

  Wandelen van West naar Ost Friesland.

  18,70

 • Het langste natuurpad van Nederland

  Wandelelen over 459 km onverharde paden en trage wegen dwars door Nederland.

  14,95

 • LAW 9-2 Wandelgids Pieterpad Deel 2

  Uitgebreide wandelgids met deel 2 van de bekendste LAW van Nederland: Het Pieterpad.

  19,90

 • LAW 7-1 Wandelgids Pelgrimspad Deel 1

  Tussen het Mirakel van Mokum (Amsterdam) en de zoete Lieve Vrouw in Den Bosch bevinden zich...

  18,70

 • LAW 3 Wandelgids Marskramerpad

  Marskramerpad Van oost naar west door Nederland. Het Nederlandse deel van de E11 ( van Den Haag naar de grens tussen Polen en Litouwen) start in de Duitse grensplaats Bad Bentheim. Het pad met een lengte van 372 km voert van oost naar west door een dwarsdoorsnede van de Nederlandse landschappen zoals Twente en Salland, de Veluwe en de Gelderse Vallei. Ondertussen doet de route de oude handelssteden Oldenzaal, Deventer en Amersfoort aan. Daarna dwars door het Groene Hart naar Leiden. De laatste etappes voeren langs de vele landgoederen tussen Wassenaar en Den Haag.

  19,90

 • Pelgrimspad deel 2 LAW 7-2

  Pelgrimspad 7-2 Langs kerken, kruisen en kapellen Dit Pelgrimspad 2 is het zuidelijke deel van de LAW 7, het Lange-Afstand-Wandelpad dat begint in Amsterdam. Bovenal is dit Pelgrimspad 2 is een bijzonder afwisselende wandelroute tussen 's-Hertogenbosch en Maastricht, die u de schoonheid laat zien van het Brabantse en Limburgse landschap. Daarnaast tonen de route en de gids u iets van het katholieke volksgeloof in de afgelopen eeuwen. U wandelt langs menige bron van oude, maar nog zeer levende devotie. Denk aan veldkruizen op plaatsen met een speciale betekenis en kapellen daar waar mirakels zijn geschied. Het Pelgrimspad maakt u een beetje vertrouwd met de belevingswereld van middeleeuwse pelgrims. Maar u kunt van het Pelgrimspad ook uw eigen pelgrimage maken. Een extra lus in de route sluit bij Visé aan op de historische wegen naar Santiago de Compostela in het noordwesten van Spanje. Ook sluit het pad hier aan op het net van Europese wandelroutes.

  18,70

 • LAW 9-1 wandelgids Pieterpad Deel 1

  Nivon wandelgids met deel 1 van de bekendste LAW: Het Pieterpad, wandelen van Groningen tot de St. Pietersberg in Maastricht.

  18,70

 • Alleen online
  SP 7 Wandelgids Krijtlandpad

  SP 7 Wandelgids Krijtlandpad

  Te voet door Zuid-Limburg.

  11,90

 • Online uitverkocht
  Wandelgids Nederlands Kustpad - deel 2 - Zuid-Holl

  Wandelgids Nederlands Kustpad - deel 2 - Zuid-Holl

  Inclusief informatie over het landschap en overnachtingsadressen.

  16,90

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina