Veilig en vertrouwd winkelen in onze ANWB winkels. Bekijk hier de Coronamaatregelen.

Lange afstandswandelpaden

13 producten

 • Wandelen van West naar Ost Friesland.

  19,25


 • Nivon wandelgids met deel 1 van de bekendste LAW: Het Pieterpad, wandelen van Groningen tot de St. Pietersberg in Maastricht.

  18,70


 • Uitgebreide wandelgids met deel 2 van de bekendste LAW van Nederland: Het Pieterpad.

  19,90


 • Wandelelen over 459 km onverharde paden en trage wegen dwars door Nederland.

  17,00

 • Alleen online
  LAW 3 Wandelgids Marskramerpad

  van oost naar west door Nederland

  20,45


 • Tussen het Mirakel van Mokum (Amsterdam) en de zoete Lieve Vrouw in Den Bosch bevinden zich...

  19,45


 • Inclusief informatie over het landschap en overnachtingsadressen.

  19,45


 • Pelgrimspad 7-2 Langs kerken, kruisen en kapellen Dit Pelgrimspad 2 is het zuidelijke deel van de LAW 7, het Lange-Afstand-Wandelpad dat begint in Amsterdam. Bovenal is dit Pelgrimspad 2 is een bijzonder afwisselende wandelroute tussen 's-Hertogenbosch en Maastricht, die u de schoonheid laat zien van het Brabantse en Limburgse landschap. Daarnaast tonen de route en de gids u iets van het katholieke volksgeloof in de afgelopen eeuwen. U wandelt langs menige bron van oude, maar nog zeer levende devotie. Denk aan veldkruizen op plaatsen met een speciale betekenis en kapellen daar waar mirakels zijn geschied. Het Pelgrimspad maakt u een beetje vertrouwd met de belevingswereld van middeleeuwse pelgrims. Maar u kunt van het Pelgrimspad ook uw eigen pelgrimage maken. Een extra lus in de route sluit bij Visé aan op de historische wegen naar Santiago de Compostela in het noordwesten van Spanje. Ook sluit het pad hier aan op het net van Europese wandelroutes.

  19,45


 • Lange-afstand-wandelpad 6 Hoek van Holland - Kleef 282 km.

  20,45

 • Alleen online
  LAW 5-1 Wandelgids Nederlands Kustpad deel 1

  Routebeschrijving van deel 1 van LAW Nederlands Kustpad, van Sluis (Zeeland) tot Hoek van Holland.

  16,90

 • Online uitverkocht
  LAW 11 Wandelgids Grenslandpad

  LAW-GIDS 11 GRENSLANDPAD

  19,45

 • Online uitverkocht
  Wandelgids Graafschapspad Streekpad 8

  Graafschapspad - wandelen in de Achterhoek, STREEKPAD 8 Is een prachtige wandelroute in een verrassend stuk Nederland. Een afwisselende voetreis door de IJsselvallei met fraaie Hanzestadjes en langs de Berkel, die weer de ruimte heeft gekregen om te meanderen. De Achterhoek met geurige bossen en coulisselandschappen waarbij het uitzicht steeds weer anders is. Maar de route toont ook het feodaal verleden dat in het landschap talloze getuigenissen heeft achtergelaten, van havezate tot landgoed en van stadswallen tot de watermolens van Borculo. De tocht komt door het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst, waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. U kunt ook een kijkje nemen in de nieuwe musea in o.a. Almen, Zutphen en Ruurlo. De route zorgt voor een flinke dosis avontuur, natuur en cultuur maar ook gezelligheid want in het pittoreske centrum van Doesburg wandelt u maar zo de oudste horecagelegenheid van ons land binnen.

  15,45

 • Online uitverkocht
  Streekpad 19 wandelgids Elfstedenpad

  283 km lange wandeling langs de Friese elfsteden.

  19,45

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina