Lange afstandswandelpaden

15 producten
 • LAW 2 Wandelgids Trekvogelpad

  De beste wandelroute van Nederland (volgens Op Pad) is vernieuwd en verlengd.

  19,90

 • LAW 3 Wandelgids Marskramerpad

  Marskramerpad Van oost naar west door Nederland. Het Nederlandse deel van de E11 ( van Den Haag naar de grens tussen Polen en Litouwen) start in de Duitse grensplaats Bad Bentheim. Het pad met een lengte van 372 km voert van oost naar west door een dwarsdoorsnede van de Nederlandse landschappen zoals Twente en Salland, de Veluwe en de Gelderse Vallei. Ondertussen doet de route de oude handelssteden Oldenzaal, Deventer en Amersfoort aan. Daarna dwars door het Groene Hart naar Leiden. De laatste etappes voeren langs de vele landgoederen tussen Wassenaar en Den Haag.

  20,50

 • LAW 7-1 Wandelgids Pelgrimspad Deel 1

  Tussen het Mirakel van Mokum (Amsterdam) en de zoete Lieve Vrouw in Den Bosch bevinden zich...

  19,25

 • LAW 7-2 Wandelgids Pelgrimspad

  Pelgrimspad 7-2 Langs kerken, kruisen en kapellen Dit Pelgrimspad 2 is het zuidelijke deel van de LAW 7, het Lange-Afstand-Wandelpad dat begint in Amsterdam. Bovenal is dit Pelgrimspad 2 is een bijzonder afwisselende wandelroute tussen 's-Hertogenbosch en Maastricht, die u de schoonheid laat zien van het Brabantse en Limburgse landschap. Daarnaast tonen de route en de gids u iets van het katholieke volksgeloof in de afgelopen eeuwen. U wandelt langs menige bron van oude, maar nog zeer levende devotie. Denk aan veldkruizen op plaatsen met een speciale betekenis en kapellen daar waar mirakels zijn geschied. Het Pelgrimspad maakt u een beetje vertrouwd met de belevingswereld van middeleeuwse pelgrims. Maar u kunt van het Pelgrimspad ook uw eigen pelgrimage maken. Een extra lus in de route sluit bij Visé aan op de historische wegen naar Santiago de Compostela in het noordwesten van Spanje. Ook sluit het pad hier aan op het net van Europese wandelroutes.

  19,25

 • LAW 9-2 Wandelgids Pieterpad Deel 2

  Uitgebreide wandelgids met deel 2 van de bekendste LAW van Nederland: Het Pieterpad.

  19,90

 • LAW 14 Groot Frieslandpad

  Wandelen van West naar Ost Friesland.

  18,70

 • LAW 15 Wandelgids Westerborkpad

  Wandelen in het spoor van de Jodenvervolging.

  19,25

 • Alleen online
  SP 7 Wandelgids Krijtlandpad

  SP 7 Wandelgids Krijtlandpad

  Te voet door Zuid-Limburg.

  11,90

 • Het langste natuurpad van Nederland

  Wandelelen over 459 km onverharde paden en trage wegen dwars door Nederland.

  15,00

 • Streekpad 19 wandelgids Elfstedenpad

  283 km lange wandeling langs de Friese elfsteden.

  19,25

 • wandel-routev/h jaar
  LAW 16 Wandelgids Romeinse Limes

  LAW 16 Wandelgids Romeinse Limes

  Romeinse Limeswandelpad, Katwijk aan Zee- Berg en Dal (Duivelsberg). Wandelroute van 275 km.

  19,25

 • LAW 6 Wandelgids Grote Rivierenpad

  Lange-afstand-wandelpad 6 Hoek van Holland - Kleef 282 km.

  20,50

 • Wandelgids Graafschapspad Streekpad 8

  Graafschapspad - wandelen in de Achterhoek, STREEKPAD 8 Is een prachtige wandelroute in een verrassend stuk Nederland. Een afwisselende voetreis door de IJsselvallei met fraaie Hanzestadjes en langs de Berkel, die weer de ruimte heeft gekregen om te meanderen. De Achterhoek met geurige bossen en coulisselandschappen waarbij het uitzicht steeds weer anders is. Maar de route toont ook het feodaal verleden dat in het landschap talloze getuigenissen heeft achtergelaten, van havezate tot landgoed en van stadswallen tot de watermolens van Borculo. De tocht komt door het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst, waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. U kunt ook een kijkje nemen in de nieuwe musea in o.a. Almen, Zutphen en Ruurlo. De route zorgt voor een flinke dosis avontuur, natuur en cultuur maar ook gezelligheid want in het pittoreske centrum van Doesburg wandelt u maar zo de oudste horecagelegenheid van ons land binnen.

  15,25

 • LAW 8 Wandelgids Zuiderzeepad

  Nederland is een echt waterland. Wandelen op het Zuiderzeepad (LAW 8) betekent kilometers genieten van prachtige uitzichten op het IJsselmeer, monumentale (Hanze)stadjes als Enkhuizen en Kampen en lopen over speciaal voor de wandelaar opengestelde dijken. De 490 kilometer lange route rond het 'Gouden Hart van Nederland' biedt - letterlijk - zicht op de gemeenschappelijke strijd tegen het water van de gebieden rond de voormalige Zuiderzee. Doorbraakkolken, stoomgemalen, sluizen en molens herinneren aan die strijd. Na weer een grote overstroming was het aan het begin van de 20ste eeuw genoeg: de aanleg van de Afsluitdijk betekende het einde van de zoute binnenzee. 40% van de zee werd polder. Kolonisten bevolkten de polders en zetten er bedrijven op. De waterbeheersing bracht Nederland veiligheid en internationale faam. En het IJsselmeer? Dat is nu een internationaal vogelgebied van grote importantie, het belangrijkste zoetwater-'wetland' van N.W-Europa voor overwinterende watervogels.

  20,50

 • Streekpad 13 Wandelen door Utrechtse valleien

  Wandelgids inclusief informatie over het landschap en overnachtingsadressen.

  16,90

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina