Wandelschoenen

De meerderheid van onze Human Nature wandelschoenen zijn van echt leer en waterdicht.

Wij hebben ze onderverdeeld in twee categorieën die de condities van het terrein weergeven:

  • Trekking klasse A zijn schoenen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik en meerdaagse wandelingen, zolang er sprake is van een pad. 
  • Trekking klasse B zijn schoenen die zowel voor dagelijks gebruik, als wandeling of meerdaagse trekkingen zonder duidelijk pad, gebruikt kunnen worden. 

Of het nu gaat om wandelen door het bos, over heuvels of verharde wegen, bij ons vind je altijd een wandelschoen in de juiste trekkingsklasse.

68 producten
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wandelschoenen kopen?

Een goed en stevig paar wandelschoenen zijn onmisbaar bij elke wandeling. Ze voorkomen blaren en blessures en geven extra ondersteuning tijdens het lopen. Of je nu fanatiek wandelt of juist meer een recreatief wandelaar bent, we bieden een passende schoen voor iedere wandeling. Onze lage wandelschoenen vallen in de A-categorie en zijn bedoeld voor gemakkelijke, lichte wandelingen in het bos en over de weg. Voor wat zwaardere tochten hebben we hoge wandelschoenen. Deze zijn van een iets zwaardere kwaliteit en geven meer steun bij bergwandelingen. Onze hoge wandelschoenen zijn waterdicht en ademend.

Met een goed paar ANWB wandelschoenen ben je al halverwege

Een paar stevige wandelschoenen is al een goed begin. Daarnaast vind je in onze webwinkel nog een aantal andere onmisbare benodigdheden. Je wandelschoenen houdt je soepel, fris en schoon met onze artikelen voor wandelschoenen onderhoud. Daarnaast is een paar wandelsokken zeer belangrijk. Wandelsokken geven extra versteviging en voorkomen nare blaren en pijnlijke schuurplekken.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina