Wandelschoenen

Wandelschoenen

 

Of je wandeling nu kort of lang is: met een paar Human Nature wandelschoenen zijn je kilometers altijd comfortabel! Onze ANWB wandelschoenen geven je voeten steun, zijn flexibel en lichtgewicht. De meeste modellen zijn waterdicht en van echt leer, waardoor ze goed ademen. 

Ga je vooral wandelen op vlakke, goede wegen? Kies dan voor lage wandelschoenen. Ben je meer van de bergpaden, dan past een hoge wandelschoen bij jou!

45 producten

Wandelschoenen kopen?

Een goed en stevig paar wandelschoenen zijn onmisbaar bij elke wandeling. Ze voorkomen blaren en blessures en geven extra ondersteuning tijdens het lopen. Of je nu fanatiek wandelt of juist meer een recreatief wandelaar bent, we bieden een passende schoen voor iedere wandeling. Onze lage wandelschoenen vallen in de A-categorie en zijn bedoeld voor gemakkelijke, lichte wandelingen in het bos en over de weg. Voor wat zwaardere tochten hebben we hoge wandelschoenen. Deze zijn van een iets zwaardere kwaliteit en geven meer steun bij bergwandelingen. Onze hoge wandelschoenen zijn waterdicht en ademend.

Met een goed paar ANWB wandelschoenen ben je al halverwege

Een paar stevige wandelschoenen is al een goed begin. Daarnaast vind je in onze webwinkel nog een aantal andere onmisbare benodigdheden. Je wandelschoenen houdt je soepel, fris en schoon met onze artikelen voor wandelschoenen onderhoud. Daarnaast is een paar wandelsokken zeer belangrijk. Wandelsokken geven extra versteviging en voorkomen nare blaren en pijnlijke schuurplekken.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina