Veilig en vertrouwd winkelen in onze ANWB winkels. Bekijk hier de Coronamaatregelen.

Hoge wandelschoenen

40 producten

Bergschoenen kopen? Bestel direct stevige hoge wandelschoenen online bij ANWB

Een heerlijke wandeling of meerdaagse wandeltocht begin je bij de ANWB. Hier vind je precies de bergschoenen die je nodig hebt! Onze bergschoenen zijn ademend en waterdicht en voorkomen blaren en blessures. Bekijk direct het assortiment hoge wandelschoenen en bergschoenen online.

Hoge wandelschoenen - Klasse B: Type bergschoenen

Hoge wandelschoenen, ook wel bekend als bergschoenen, vallen in trekkingsklasse categorie B. Deze populaire wandelschoen is soepel en geeft volledige steun aan de enkels. Ze zijn hierdoor geschikt voor wandelingen op ruige paden en buiten de paden in hooggebergte. Houd je hoge wandelschoenen in topconditie met onze artikelen voor wandelschoenen onderhoud. Een paar wandelsokken in je bergschoenen zorgen voor extra versteviging en voorkomen nare blaren en pijnlijke schuurplekken.

Hoge wandelschoenen en bergschoenen online kopen bij ANWB

Hoge wandelschoenen koop je natuurlijk bij ANWB. Onze bergschoenen zijn voor leden extra aantrekkelijk geprijsd. Met het ledenvoordeel ontvang je namelijk extra korting. Bestel direct bergschoenen online bij ANWB.

> Niet gevonden wat je zoekt? Neem eens een kijkje bij onze lage wandelschoenen.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina