Waar bloed is, zijn haaien

SKU# 9789048425594

Geef als eerste een review
De gebundelde verhalen in 'Waar bloed is, zijn haaien' geven onder andere gebeurtenissen weer die Sylvia zelf heeft meegemaakt.
Meer informatie over dit product
Leden 16,95
Niet leden 16,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
De gebundelde verhalen in 'Waar bloed is, zijn haaien' geven onder andere gebeurtenissen weer die Sylvia zelf heeft meegemaakt. Ze neemt u mee naar prachtige landen zoals Maldiven en Sri Lanka en laat u kennismaken met armoede, rijkdom, het geluk, de natuur en het onderwatergebeuren. Ze laat u weer in fantasie geloven met de verhalen: de etalagepop, mummie, de kapper en z'n klant. Daarnaast leest u het trieste verhaal van een gevallen vrouw, een licht erotisch verhaal van een man die lingerie koopt op de markt en aangrijpende verhalen zoals: 26 december 2004 en de aardbeving, waarvan Sylvia van heel dichtbij de instortingen overleefd heeft.
Specificaties
EAN: 9789048425594
Aantal pagina's: 108
Schrijf als eerste een review over Waar bloed is, zijn haaien Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina