Wandelen in Utrechtse landgoederen

SKU# 9789058810724

Wandelroutes Utrecht - een selectie van de allermooiste (15) landgoederen en suggesties voor wandelmogelijkheden op en rond kastelen en landhuizen in Utrecht.

Meer informatie over dit product
Leden 14,95
Niet leden 14,95

  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Wandelen in Utrechtse landgoederen kopen?

In de gids worden vijftien Utrechtse landgoederen in verschillende landschapstypen besproken, in lengte varierend van twee tot twaalf kilometer.
De insteek is de cultuurhistorische achtergrond van de landgoederen. Dat is weer eens een geheel andere benadering van de in de provincie Utrecht gelegen landschapsparken. De auteur vermeldt bij de huizen hun achtergrond en plaats. Het huis wordt met een kroontjespen als pijl schematisch op een kaart aangegeven. De kaart is een overdruk van een toeristiche autokaart. De wandelroute wordt niet aangegeven, een extra kaart is handig. De tekst is gezet in een duidelijk leesbare letter, maar is gevat in een onhandig boekformaat. De bereikbaarheid wordt uitvoerig beschreven, zonder aandacht voor het openbaar vervoer of zelfs de fiets. Voor de wandelingen wordt steeds verwezen naar reeds bestaande en gemarkeerde routes. De doelgroep wordt gevormd door toeristen, bewoners van de regio en beginnende wandelaars. Eventueel in de nabijheid lopende LAW's krijgen een vermelding.

Specificaties
EAN: 9789058810724
Categorie: Wandelgids
Verschijningsdatum: Mei 2002
Binding: Hardcover
ISBN: 9789058810724
Aantal pagina's: 79
Regio: Utrecht
Thema: Wandelen
Afmetingen (lxbxh): 217 x 157 x 12 mm
Gewicht (kg): 244 gr
Land: Nederland
Continent: Europa

Wandelen in Utrechtse landgoederen heeft nog geen reviews

Schrijf review
Wandelen in Utrechtse landgoederen heeft nog geen reviews Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina