Wandelen langs Friese stinsen en states

SKU# 9789058812384

Geef als eerste een review
Duidelijke en uitgebreide wandelgids.
Meer informatie over dit product
Leden 14,50
Niet leden 14,50

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Wandelen langs Friese stinzen en states kopen?

Friesland is meer dan een provincie met veel water, weiland en koeien. Zo kent het een rijke en lange geschiedenis, die haar sporen getrokken heeft in landhuizen. Dit boekje brengt de wandelaar naar de grote buitens van de Friese landadel en welgestelden: de stinzen en staten. Deze zijn omringd door prachtige parken, landschappen of tuinen, waarin het een lust is om te verblijven.

De wandelgids is prettig leesbaar en rijk geillustreerd. De kaartjes geven aan waar de mooiste wandelingen te lopen zijn. Ook vindt men praktische informatie over horecagelegenheden en overnachtingsadressen. Naast heldere wandelbeschrijvingen staat de gids boordevol interessante wetenswaardigheden over de geschiedenis, de natuur en de omgeving van states en stinsen. De rondwandelingen duren gemiddeld een of twee uur.
Specificaties
EAN: 9789058812384
Binding: Hardcover
ISBN: 9789058812384
Aantal pagina's: 76
Thema: Wandelen
Afmetingen (lxbxh): 216 x 153 x 9 mm
Land: Nederland
Continent: Europa
Schrijf als eerste een review over Wandelen langs Friese stinsen en states Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina