Door drukte in ons distributiecentrum en coronamaatregelen van PostNL mogelijk een langere levertijd voor je bestelling. Lees meer.

Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug

SKU# 9789078641384

In vijftien rondwandelingen de meest uiteenlopende landschappen.
Meer informatie over dit product
Leden 16,95
Niet-leden 16,95

  • Levertijd 1-4 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 30,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie

Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug - Bestel wandelgidsen online bij ANWB

'Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug' is wandelen in het hart van Nederland. In maar liefst vijftien rondwandelingen doorkruis je de meest uiteenlopende landschappen. Van uitgestrekte heidevelden naar lommerijke lanen en over kronkelige bospaden naar de toppen van de heuvelrug. Je daalt zelfs een paar keer af naar de uiterwaarden van de Rijn.

Alle routes gaan zoveel mogelijk over onverharde paden zodat de wandelaar zo min mogelijk wordt gestoord door auto's en elektrische fietsers. Vanzelfsprekend wordt bij iedere wandeling vermeld hoe je per openbaar vervoer bij het startpunt kunt komen of waar je je auto kunt parkeren. Ook wordt aangegeven of (aangelijnde) honden zijn toegestaan.

De samenstellers, Rob Wolfs en Ad Snelderwaard, zijn door de wol geverfde routemakers die als geen ander de weggetjes en paadjes weten te vinden die doorgaans over het hoofd worden gezien. Alles bij elkaar biedt deze gids dan ook de garantie voor 100% wandelplezier!

Specificaties
Categorie: Wandelgids
Verschijningsdatum: Maart 2015
Binding: Paperback
ISBN: 9789078641384
Aantal pagina's: 128
Regio: Utrecht
Stad: Utrecht
Thema: Wandelen
Afmetingen (lxbxh): 12.7x0.9x21.0
Gewicht (kg): 0,224
Land: Nederland
Continent: Europa
EAN: 9789078641384

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina