Wandelen over ongebaande paden in de Achterhoek

SKU# 9789078641353

Wandelgids met 18 prachtige wandelingen in de Achterhoek
Meer informatie over dit product
Leden 16,95
Niet leden 16,95

  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Wandelen over ongebaande paden in de Achterhoek

Waer iemant duisent vreugden soek Mijn vreugt is in dees' achter-hoek

Deze zinnen uit een gedicht van Dominee Willem Sluyter stammen uit het midden van de 17e eeuw. Volgens diverse bronnen noemt hij de naam Achterhoek als eerste. Willem Sluyter werd geboren in Neede, studeerde theologie in Utrecht en was daarna twintig jaar dominee in Eibergen. Hij kon het weten dus.

Rob Wolfs kent de Achterhoek als zijn broekzak en is het roerend met Willem Sluyter eens. Deze wandelgids is dan ook één grote lofzang op de Achterhoek. In het voorwoord verklaart Rob Wolfs zijn liefde aan de Achterhoek en legt hij uit waarom hij juist van deze streek houdt. Daarna volgen in zijn lofzang achttien coupletten in de vorm van prachtige en afwisselende wandelingen.

Wie deze gids doorbladert krijgt al een goede indruk van het rijke cultuurlandschap, dat kenmerkend is voor de Achterhoek. Maar wie echt verliefd wil worden op de Achterhoek trekt zijn wandelschoenen aan en begint aan deze fantastische reeks wandelingen.

Rob Wolfs (1951) is als 'promenoloog' doorlopend bezig met het zoeken van mooie nieuwe routes voor de wandelaar. Hij was voor Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig auteur van de succesvolle gids 'De mooiste bergwandelingen van Nederland' en werkte o.a. mee aan vele LAW-gidsen voor het Wandelplatform. De nieuwste wandelingen van Rob Wolfs zijn onder de serienaam Trage Tochten te vinden op www.wandelzoekpagina.nl.

Specificaties
EAN: 9789078641353
Categorie: Wandelgids
Verschijningsdatum: September 2014
Binding: Paperback
ISBN: 9789078641353
Aantal pagina's: 128
Regio: Gelderland
Thema: Wandelen
Afmetingen (lxbxh): 210 x 126 x 10 mm
Gewicht (kg): 0,224
Land: Nederland
Continent: Europa

1 review over Wandelen over ongebaande paden in de Achterhoek

Schrijf review
Schrijf een review over Wandelen over ongebaande paden in de Achterhoek Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Salvador
Uw beoordeling
4 5

Handzaam boekje

Het is een mooi boekje, mooi handzaam en informatief.
Het kent echter een nadeel bij de richtingen: Het staat niet punt voor punt. Het staat in zinsverband, dus men moet goed op blijven letten waar men is gebleven.
Het staat ook dat de wandelingen 15 km zijn. Ook dat klopt niet helemaal
De 18 wandelingen die er instaan zijn gemiddeld 15km lang. De langste dagtocht die erin staat is bamelijk 21km en de kortste is 10.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina