Het is druk in onze webwinkel! De levertijd bedraagt 2-5 werkdagen | Bestellingen zijn ook af te halen in de winkel > Meer informatie

Wandelen over ongebaande paden in de Achterhoek

SKU# 9789078641353

Wandelgids met 18 prachtige wandelingen in de Achterhoek
Meer informatie over dit product
Leden 16,95
Niet-leden 16,95

  • Levertijd 2 -5 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 30,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie

Wandelen over ongebaande paden in de Achterhoek

Waer iemant duisent vreugden soek Mijn vreugt is in dees' achter-hoek

Deze zinnen uit een gedicht van Dominee Willem Sluyter stammen uit het midden van de 17e eeuw. Volgens diverse bronnen noemt hij de naam Achterhoek als eerste. Willem Sluyter werd geboren in Neede, studeerde theologie in Utrecht en was daarna twintig jaar dominee in Eibergen. Hij kon het weten dus.

Rob Wolfs kent de Achterhoek als zijn broekzak en is het roerend met Willem Sluyter eens. Deze wandelgids is dan ook één grote lofzang op de Achterhoek. In het voorwoord verklaart Rob Wolfs zijn liefde aan de Achterhoek en legt hij uit waarom hij juist van deze streek houdt. Daarna volgen in zijn lofzang achttien coupletten in de vorm van prachtige en afwisselende wandelingen.

Wie deze gids doorbladert krijgt al een goede indruk van het rijke cultuurlandschap, dat kenmerkend is voor de Achterhoek. Maar wie echt verliefd wil worden op de Achterhoek trekt zijn wandelschoenen aan en begint aan deze fantastische reeks wandelingen.

Rob Wolfs (1951) is als 'promenoloog' doorlopend bezig met het zoeken van mooie nieuwe routes voor de wandelaar. Hij was voor Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig auteur van de succesvolle gids 'De mooiste bergwandelingen van Nederland' en werkte o.a. mee aan vele LAW-gidsen voor het Wandelplatform. De nieuwste wandelingen van Rob Wolfs zijn onder de serienaam Trage Tochten te vinden op www.wandelzoekpagina.nl.

Specificaties
Categorie: Wandelgids
Verschijningsdatum: September 2014
Binding: Paperback
ISBN: 9789078641353
Aantal pagina's: 128
Regio: Gelderland
Thema: Wandelen
Afmetingen (lxbxh): 210 x 126 x 10 mm
Gewicht (kg): 0,224
Land: Nederland
Continent: Europa
EAN: 9789078641353

1 review over Wandelen over ongebaande paden in de Achterhoek

AS Mooi
5 5

Leuke wandelingen, fraai uitgevoerd boekje in handig meeneem formaat

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina