Wandelen

wandelschoenen

Wandeluitrusting Kaarten en gidsen Wandelelektronica
825 producten
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wandelen
Bij ANWB zijn we gek op wandelen! Heerlijk ontspannen en op eigen houtje de natuur ontdekken. Je kunt het zo uitdagend maken als je zelf wilt. Ga je bijvoorbeeld voor een klein ommetje tijdens je lunchpauze, een ontspannen wandeling in het bos of voor een actieve hike in de bergen. Of misschien doe jij dit jaar wel mee aan de wandel4daagse. Bij ons vind je alles om jouw wandeluitrusting compleet te maken voor alle wandelingen tot aan de boomgrens.

Wandeluitrusting
Een goede wandeluitrusting begint bij comfortabele wandelschoenen. Voor iedere wandeling en elke soort voet is er passend model. Qua wandelkleding kun je het beste uitgaan van het drielagensysteem, zo ben jij op alle weerselementen voorbereid. Verder is een wandeluitrusting niet compleet zonder een goede dagrugzak voor al jouw wandelaccessoires. Wandelkaarten, wandelgidsen, een verrekijker, wandelnavigatie en een lunchpakketje deze wandelaccessoires neem je zo, hup, mee in je wandelrugzak.

Wandelverlichting
Heerlijk om voor of na het werk een flink stuk te wandelen, maar als de wintertijd is ingegaan kan het soms al vroeg donker worden. Bereid je goed voor met wandelverlichting, zodat iedereen jou goed kan zien. Voor de juiste wandelverlichting kun je denken aan een hoofdlamp, een armband met verlichting, een reflecterend vest of een losse zaklamp. Alles voor een goede zichtbaarheid.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina