Rollators

13 producten

Rollators
Een rollator biedt steun bij het lopen en is een mobiliteitshulpmiddel waarmee jij je bewegingsvrijheid kunt vergroten. Tevens is de rollator ook zeer geschikt om boodschappen mee te vervoeren of om even op uit te rusten tijdens het lopen. Op onze webshop vind je dan ook rollators met een zitvlak waar je even op kunt gaan zitten. Let op! Zet de handrem erop, zo voorkom je dat de rollator wegrijdt. Extra handig is de rollator rugsteun, want hiermee kun je gerust wat achterover zitten en leunen tegen de steun.

Rollator onderdelen
In ons assortiment vind je naast goede en voordelige rollators ook vernuftigheden om de rollator op jouw voorkeuren af te stemmen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een comfortabel zitkussen, een handige rollator mand of een reflecterende handgreep voor de veiligheid. Het rollator dienblad is perfect voor binnenshuis om kopjes, borden etc. mee te verplaatsen. Zijn de wielen versleten? Dan hoef je niet meteen een nieuwe rollator te kopen, want met een paar rollatorwielen is de rollator weer zo goed als nieuw. In ons assortiment vind je daarom ook nieuwe rollatorwielen.

Wil je een rollator kopen? Bedenk dan goed van tevoren wat je belangrijk vindt. Moet je binnenshuis bijvoorbeeld door nauwe doorgangen of buitenshuis over een hobbelige ondergrond, kies dan voor een wendbare variant.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina