Rugzakken & tassen

78 producten
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wandelrugzakken kopen

Een goede wandelrugzak is onmisbaar als je gaat wandelen. Zo neem je gemakkelijk alles mee voor onderweg, zoals eten, drinken, pleisters, extra laagjes wandelkleding en wandelkaarten of -gidsen. Belangrijk is vooral dat een wandelrugzak lekker zit, aangezien je er vele kilometers mee maakt. In onze webwinkel vind je diverse comfortabele wandelrugzakken in verschillende formaten en kleuren. Kies het model dat het beste bij je past en trek erop uit!

Waar op te letten als je een wandelrugzakken wilt kopen

Hoe groter en zwaarder de rugzak, des te belangrijker dat hij lekker blijft zitten. Een rugzak voor meerdaagse wandeltochten, kan wel 10-15 kilo wegen. Teveel voor alleen je schouders om te dragen. Daarom zorgen een stijf frame en een heupband voor het nodige draagcomfort. Het frame verdeelt het gewicht en de heupband draagt het over naar de heupen. Op die manier gaan je sterke beenspieren de grootste lasten dragen en worden schouders en rug ontzien. En zo blijft wandelen leuk!

Zo pas je je wandelrugzak

De rugzak moet natuurlijk wel goed passen. Zo pas je hem: trek eerst de heupband vast op de bovenkant van je bekken. De band mag niet teveel knellen. Trek daarna de schouderbanden aan. Beoordeel of je met de schouderbanden de heupband niet van het bekken trekt. Is dit wel het geval, dan zal je het gewicht vooral op je schouders rusten en dat kan voor pijntjes zorgen. Gelukkig kun je de meeste rugzakken verstellen, zodat hij wel goed past.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina