Heuptassen

14 producten

Ga voor een wandelheuptas

Aan het wandelen en wil je graag je waardevolle spullen in het zicht? Ga dan voor een heuptasje! Bij de ANWB vind je diverse handige heuptassen om bijvoorbeeld je geld en mobiele telefoon veilig op te bergen. Bekijk het volledige assortiment in de webwinkel en bestel je heuptas online!

Ruim assortiment heuptassen

Ben je opzoek naar een dames heuptas of een heren heuptas? Bij ons zijn alle heuptassen uniseks en kunnen voor iedereen. Wel hebben we verschillende modellen en kleuren, van roze tot zwarte heuptassen. Voor een wandelheuptas heb je een vaak een wat grotere heuptas nodig, met handige vakjes en een comfortabele padding. Al onze heuptassen zijn lichtgewicht, zo heb je het minst last van de wandeltas als je aan het wandelen bent. Naast de heuptasjes voor het wandelen, hebben ook een reis veilig heuptas. Deze draag je onder je kleding dragen voor extra veiligheid. De reisveilig heuptas heeft 2 handige vakken en een elastische, verstelbare band.

Draag je heuptas traditioneel over je heupen, of draag hem over 1 schouder!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina