Wandelnavigatie

7 producten

Wandelnavigatie
Met een wandelnavigatie in de hand raak je nooit meer de weg kwijt. Wandelen is de meest toegankelijke manier om te bewegen. Met een wandelnavigatie kun je ontspannen en precies zien waar je bent op de route, zo kun je extra genieten van alles wat je om je heen ziet. Hou je naast wandelen ook van fietsen? De Garmin wandelnavigatie eTrex serie is naast een wandelnavigatie ook te gebruiken als fietsnavigatie. Benieuwd naar al onze fietsnavigaties? Bekijk dan hier ons fietsnavigatie assortiment.

GPS wandelen
GPS wordt gebruikt om een nauwkeurige locatiebepaling te kunnen doen. Met een wandelnavigatiesysteem, zoals de Garmin wandelnavigatie, kun je specifieke routes volgen op basis van GPS. De wandelnavigatie kan in elk gebied worden gebruikt, zelfs in de bergen. GPS wandelen zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de tocht die je maakt zonder te verdwalen. Bovendien hebben wandelnavigatie systemen nog wat handige snufjes. Zo kun je bijvoorbeeld je activiteiten opnemen, hoogtemeters nauwkeurig aflezen en je kun het toestel ook gebruiken op de boot of wanneer je gaat geocachen of bergbeklimmen.

.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina