Hoge wandelschoenen

38 producten

Hoge wandelschoenen
Ga jij voor een stevige bergwandeling over minder begaanbare paden, kies dan voor een hoge wandelschoen met trekkingsklassen B. Een hoge wandelschoen, ook wel bekend als hoge bergschoen, heeft een hoge vaak stijve schacht, waardoor je enkels goed beschermd zijn tegen verzwikken. Daarnaast is de zool van een hoge bergschoen stug, waardoor je er comfortabel mee over ruig landschap met ongelijke rotsen loopt.

Hoge wandelschoenen voor dames en heren
Hoge wandelschoenen voor dames hebben vaak een smallere leest dan hoge wandelschoenen voor heren. Voor mannen met smalle voeten kan een dames wandelschoen uitkomst bieden. Het is belangrijk dat de wandelschoen goed om de voet zit. De hiel mag niet te veel op en neer gaan en de tenen moeten vrij kunnen bewegen. Hoge wandelschoenen voor dames vind je in effen kleuren maar ook in opvallende kleuren en designs, zo kun je stijlvol genieten van de natuur. Ook de hoge wandelschoen voor heren vind je mooie kleuren, toch blijft bruin de grote favoriet!

Houd je hoge wandelschoenen in topconditie met onze artikelen voor wandelschoenen onderhoud. Een paar wandelsokken in je bergschoenen zorgen voor extra versteviging en voorkomen nare blaren en pijnlijke schuurplekken. Én Wanneer je voor een lange wandeling gaat, is een lichtgewicht rugzak voor al je wandelgear geen rugzak overrbodige luxe.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina