Lage wandelschoenen

43 producten

Lage wandelschoenen
Wandelen is heerlijk ontspannend. Urenlang ronddwalen in de natuur of in de stad en even fijn je rust pakken om weer op te laden voor de rest van de dag.

Te voet zie je de mooiste plekken, maar daarvoor heb je wel goede wandelschoenen nodig. In onze (web)winkel vind je daarom zowel lage wandelschoenen voor dames als lage wandelschoenen voor heren. Lage wandelschoenen of lage bergwandelschoenen zijn perfect voor lichte wandelingen op effen terrein. Lage wandelschoenen bieden veel bewegingsvrijheid doordat je enkel vrij is. Daarnaast is zo’n wandelschoen vaak lichter in gewicht, waardoor je er makkelijk lange afstanden op kunt lopen.

Lage wandelschoenen voor dames- en heren
Uiteraard bestaan er lage wandelschoenen voor dames en lage wandelschoenen voor heren. Het verschil zit ‘m niet alleen in het uiterlijk van de schoen maar ook in de verhouding tussen voorvoet en hak. Damesvoeten zijn in de meeste gevallen smaller dan herenvoeten, dus dames wandelschoenen hebben vaak een smallere leest. De lage wandelschoenen voor dames gaan van maat 36 t/m maat 42. lage wandelschoenen voor heren gaan van maat 41 t/m 47. Heb je een grotere of juist een kleinere maat nodig, dan liggen die vaak niet standaard op voorraad. Ze bestaan wel!

In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan wandelschoenen en bergwandelschoenen. Goede wandelschoenen zijn belangrijk, maar goede wandelsokken net zo! Ze stabiliseren de voet en verkleinen het risico op blaren en blessures. Daarnaast is een wandelsok in staat om transpiratievocht af te voeren, hierdoor blijven je voeten langer droog. Benieuwd naar onze wandelsokken klik dan hier.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina