Drinkflessen

16 producten

Drinkflessen en thermosflessen
Omdat wij gek zijn op de natuur gaan wij graag de strijd aan tegen het gebruik van wegwerpflessen- en koffiebekers. Bij ons vind je dan ook verschillende duurzame alternatieven. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze all-time favourite Human Nature thermosfles. De HN thermosfles is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zo heeft ieder lid van het gezin zijn of haar eigen kleur. Warme dranken blijven 8 uur warm en koude dranken 20 uur koud. Voor koude dranken hebben wij ook drinkflessen van ons eigen merk en van Mepal.

Kambukka
Kambukka is het Swahili-woord voor ‘genieten’ en dat doe je met volle teugen met jouw Kambukka thermosfles of koffiebeker. Warme dranken moeten warm blijven en koele dranken moeten koel blijven. Geniet van jouw moment elke keer weer, ook als je onderweg bent. De thermosbekers en thermosmokken van Kambukka zijn lekvrij en daardoor makkelijk mee te nemen.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina