Wegenkaart Costa Rica - Freytag & Berndt

SKU# 9783707913910

5 reviews
Wegenkaart Costa Rica van Freytag & Berndt is een gedetailleerde, stevige topografische...

Meer informatie over dit product
Leden 12,95
Niet leden 12,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Wegenkaart Costa Rica - Freytag & Berndt

Wegenkaart Costa Rica van Freytag & Berndt is een gedetailleerde, stevige topografische wegenkaart met schaduw reliëf. De routekaart is actueel en nauwkeurig en de kaart toont ook de toeristische hoogtepunten van de omgeving. Er zit een 10-talige leganda bij, waaronder Nederlands en verder zitten er ook stadsplattegronden bij inbegrepen. Met deze kaart mist u niets van de prachtige omgeving. Bestel Wegenkaart Costa Rica van Freytag & Berndt nu online bij ANWB.

Inhoudelijk

In de wegenkaart worden afstanden in kilometers aangegeven. Tolwegen, nationale parken en bezienswaardigheden zijn allemaal verwerkt in de kaart, net als stijgingspercentages. U vind binnen de kaart ook een plaatsnamenregister met postcodes. Deze wegenkaart helpt u op weg naar de mooiste plekken via de beste routes.

Specificaties
EAN: 9783707913910
Afmetingen (lXbXh): 13.0x1.0x25.5
Schaal: 1 : 400.000
Continent: Zuid Amerika
Land: Costa Rica
ISBN: 9783707913910
Binding: Kaart

5 reviews over Wegenkaart Costa Rica - Freytag & Berndt

Schrijf review
Schrijf een review over Wegenkaart Costa Rica - Freytag & Berndt Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Saskia
Uw beoordeling
5 5

prima

Deze wegenkaart heeft ons de afgelopen 16 dagen zeer goed geholpen.
Wat wel opviel is dat niet alle wegnummers kloppen, misschien recentelijk veranderd. Maar met de plaatsnamen kom je er prima. Deze kaart is een echte aanrader omdat ze in Costa Rica niet goed zijn in de bewegwijzering!

Ruud v Hoof
Uw beoordeling
5 5

Duidelijke kaart van Costa Rica

Deze kaart heeft ons perfect geholpen bij onze reis door Costa Rica. Zo'n beetje alle wegen staan erop, ook de dirtroads. Het was misschien handig geweest om nog gedetaileerdere kaarten van o.a. San José op de achterkant erbij te hebben.

Kees vd Voet
Uw beoordeling
5 5

Prima kaart van Costa Rica

Mooie landkaart van Costa Rica, moet nog op vakantie gaan, maar heb al veel plezier gehad van deze kaart bij het voorbereiden van onze vakantie en het uitstippelen van onze route.
Prima stevig papier en goed gedetailleerd.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina