Wegenkaart Griekenland - 737 - Michelin National

SKU# 9782067172029

Enkelzijdige Nationale Michelin autokaart Griekenland De Michelin kaart is actueel...

Meer informatie over dit product
Leden 8,65
Niet leden 8,65

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Wegenkaart Griekenland - 737 - Michelin National. Bestel wegenkaarten direct online bij ANWB

Enkelzijdige Nationale Michelin autokaart Griekenland De Michelin kaart is actueel, gedetailleerd, nauwkeurig, praktisch en internationaal. De nationale Michelin wegenkaart biedt u: een schaal aangepast aan het land, een tabel met afstanden en reistijden, een plaatsnamenregister.

Michelin kaarten worden elk jaar herzien. De kaarten zijn verkrijgbaar in meer dan 40 verschillende bestemmingen en meer dan 270 kaarten. Wegen worden naar verschillende klasse ingedeeld, de interessante mooie routes worden gemarkeerd met een groene streep.

Op de kaart zie je een netwerk van autowegen aangegeven in verschillende kleuren en kruisingen worden aangegeven met nummers. Bestel Michelin wegenkaarten nu online bij ANWB.

Specificaties
EAN: 9782067172029
Afmetingen (lxbxh): 11.0x1.0x25.0
Continent: Europa
Verschijningsdatum: Januari 2012
Schaal: 1 : 700.000
Land: Griekenland
ISBN: 9782067172029
Binding: Kaart

2 reviews over Wegenkaart Griekenland - 737 - Michelin National

Schrijf review
Schrijf een review over Wegenkaart Griekenland - 737 - Michelin National Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
C.Spaan
Uw beoordeling
5 5

Echt een uitkomst

Deze kaart hadden wij gekocht om rond te toeren op de Peloponnesos. Omdat we geen internet hadden onderweg was deze kaart echt een uitkomst. Alle grote wegen staan erop en ook de secundaire en kleinere wegen. Alleen de piepkleine gehuchtjes niet, maar al met al was het prima te doen. Er staan ook bezienswaardigheden en tunnels op. Zonder deze kaart was het een stuk moeilijker geweest!

van dam
Uw beoordeling
2 5

Niet gedetailleerd genoeg

Kaart gekocht omdat we een detailkaart nodig hadden, helaas blijkt deze niet gedetailleerd genoeg. Voor het grovere werk had een andere kaart of google maps volstaan. Per saldo hadden we alsnog van ieder gebied/eiland een detailkaart nodig.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina