Wegenwacht Fiets of bromfiets service kinderen 2021

SKU# 8718451635055

• Voor thuiswonende kinderen tot 18 jaar
• 24/7 hulp van de ANWB Alarmcentrale
• Hulp ter plekke dus snel weer op weg
• Pech niet direct op te lossen? Wij brengen je naar je bestemming of fietsenmaker

Meer informatie over dit product
Leden 5,00
Niet-leden 5,00

  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 40,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie

Wegenwacht Fiets of Bromfiets Service voor je kind

Heb je zelf Wegenwacht Fiets Service en wil je ook voor je kind(eren)? Dan zit je goed bij deze extra pas! Thuiswonende kinderen tot 18 jaar worden met deze extra pas bijgeschreven op jou lidmaatschap en zo kunnen zij ook voordelig gebruik maken van de Wegenwacht Fiets Service. Zo hebben ze altijd hulp bij pech met de (electrische) fiets of bromfiets. En lukt het repareren langs de weg niet, dan zorgen wij ervoor dat ze toch op de bestemming komen.

Per kind heb je een pas nodig en deze zijn 1 kalender jaar geldig. Voor het daaropvolgende jaar moet opnieuw een extra pas gekocht worden.

Hoe werkt het?

Bij ontvangst van de pas, moet je deze zelf registreren via www.anwb.nl/registratie. Daarna is de registratie voltooid en is de pechhulp geactiveerd. Aan het pasje hangt ook een sleutelhanger, hang deze aan de fietssleutel, zo heeft hij/zij altijd het Alarmcentrale telefoonnummer bij de hand en kan de Wegenwacht snel komen. 

Specificaties
Merk: ANWB
EAN: 8718451635055

9 reviews over Wegenwacht Fiets of bromfiets service kinderen 2021

Arjanne van beek
5 5

Ik vind het heel goed anders moeten we van ons werk afkomen en zien dat we de fiets in de auto krijgen En dat ik ervoor moet betalen vind ik niet erg

Richard
4 5

Prachtige service en ideaal voor de schoolgaande kinderen. Wel jammer dat het niet online is af te sluiten gelijk met je eigen fiets wegenwacht service. Eerst twee kaarten bestellen met verzendkosten en dan is het ook per kalenderjaar en niet gelijk lopend met je eigen wegenwacht abonnement. Betekent dus het eerste jaar 2x kaarten bestellen (nu voor restant 2021 en in januari nog een keer voor 2022), daarna uiteraard maar elk jaar 1x. Zou mooi zijn als dat gelijk kon lopen en via online. Wel zeer tevreden over de Service

PJ kap
2 5

Overal werd vermeld dat je wegenwacht voor de fiets koopt voor een heel jaar. Dan ga ik er vanuit; jaar na aankoop. Is echter maar geldig tot eind december terwijl in augustus gekocht.

Hr H.G. van Kempen
5 5

Handig voor kinderen die dagelijks op de fiets naar school gaan en snel weer verder moeten.

Toos vd heiden vd salm
5 5

Goed plan, hoopt dat het werkt

Mariska De Wilde
4 5

Beetje jammer dat je 3 euro moet betalen voor versturen voor iets wat door de brievenbus past. Maar zo vol reclames zit dat het zo zwaar wordt.

Nick
5 5

door deze service kan ik met een gerust hart mijn kids de baan opsturen

Mevr. van Maren
5 5

Goede service zelfs aan huis

Jeroen van Helden
4 5

Goede en snelle hulp ons dochter heeft niet lang hoeven wachten

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina