Wegenwacht miniatuur motor met zijspan

SKU# 20000458

Wegenwacht motor waarmee ANWB begin jaren 40 mee begon te rijden; de BSA m21 600cc met zijkleppen.
Meer informatie over dit product
Leden 34,99
Niet leden 44,99

Kleur:

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Wegenwacht miniatuur motor met zijspan

De Wegenwacht is begin jaren 40 gaan rijden met de BSA m21 600cc met zijkleppen. De ANWB zette een inventief waarschuwingssysteem op. De vereniging vroeg leden met telefoon ter beschikking te stellen aan pechvogels. Een ANWB-telefoonbord op de gevel gaf aan waar automobilisten konden bellen. Eind jaren vijftig werden de motoren met zijspan vervangen door de citroen 2CV.

Schaal 1:25
Niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar.

Specificaties
EAN: 20000458
Gewicht (kg): 55 gram
Afmetingen (lxbxh): Lengte: 7,9 CM Breedte: 5,7 CM Hoogte: 4

12 reviews over Wegenwacht miniatuur motor met zijspan

Schrijf review
Schrijf een review over Wegenwacht miniatuur motor met zijspan Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Robert Kalkman
Uw beoordeling
5 5

Superleuk!

Dit is een bijzonder leuk model, aangezien ik vooral 1:24 automodellen in mijn bezit heb, is dit dus een waardevolle aanvulling en staat vrolijk, fleurig en opvallend tussen de modellen met 4 wielen. Blij dat ik de keuze gemaakt heb om hem aan te schaffen.

Arthur R. Ritsma
Uw beoordeling
5 5

Buitengewone fraaie uitvoering

Deze miniatuur is zeer fraai en voldoende gedetailleerd uitgevoerd. Duidelijk voor de verzamelaar (en dat ben ik) maar ook voor degenen die deze Wegenwachtmotor nog hebben zien rijden. Geen kinderspeelgoed, daar is hij te teer voor. Dat deze miniatuurmotor niet op een schaal van 1/43 is gebouwd, is geen bezwaar. Zeer veel miniatuur auto's zijn ook niet op die schaal geproduceerd.
Wellicht is het te overwegen meer inhoudelijke informatie op de website te plaatsen. Dit heeft m.i. wel toegevoegde waarde. Dit geldt overigens ook voor de auto-miniaturen. Ik vraag mij af of dat de BSA motor al begin jaren 40 werd ingezet (oorlogstijd) zoals de website aangeeft. Ik meen ergens gelezen te hebben dat eind jaren 40 ANWB begonnen is met de Harley Davidson en dat deze in 1949 werd opgevolgd door de BSA. Hoe dan ook een mooi model die het heel aardig doet in de vitrinekast.

Gerard zelf.
Uw beoordeling
2 5

Schaal 'wijkt' af

Helaas heeft me bedacht om deze motor in een grotere schaal te laten produceren, waardoor deze niet bij de ANWb-auto's past welke in 1 op 43 uitgegeven zijn. Jammer voor de verzamelaar en een gemiste kans voor de ANWB

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina