Wereldstekker Pro

SKU# 8787184067006

30 reviews
Reisstekkker met schuifmechanisme in plaats van losse verloopstukjes. Vaste plug voor Europa en verwisselbare plugs voor Italië, Zwitserland, Australië, China, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk (150 landen).
Meer informatie over dit product
Leden 19,95
Niet leden 24,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Wereldstekker Pro

Met de Wereldstekker Pro laad je op reis je digitale camera, MP3-speler, laptop, tablet, smartphone en andere apparaten snel en makkelijk op. Het maakt niet uit waar je heen reist, de Wereldstekker Pro heeft een vaste plug voor Europa en verwisselbare plugs voor Italie, Zwitserland, Australie, China, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Japan.

Reisstekker voor 150 landen

Met de Wereldstekker Pro krijgen reizigers uit Europa stroom op al hun elektrische apparatuur in ruim 150 landen. De veelzijdige adapter is geschikt voor de meeste 2- en 3-polige geaarde stopcontacten van veiligheidsklasse I en II. Dankzij het handige schuifmechanisme heb je geen losse verloopstukjes nodig.

Kenmerken van de Wereldstekker Pro

• Vaste uitgang: Europa
• Verwisselbare plugs: Italie, Zwitserland, Australie, China, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Japan
• Invoerspanning: 100-240 VAC~
• Max. uitgaande spanning: 240V-2400W, 110V-1100W
• Geïntegreerde zekering T10A

Bekijk hier de landenlijst voor reisstekkers

Wereldstekker met USB poort nodig?

Bekijk dan de Wereldstekker USB. Deze reisstekker heeft een dubbele USB poort voor het opladen van USB apparaten.

Specificaties
EAN: 8787184067006
Stroomsterkte: 10 ampère
Geaard: Ja
Garantie: 2 jaar
Afmetingen (lxbxh): 72 x 54 x 57 mm
Merk: ANWB

30 reviews over Wereldstekker Pro

Schrijf review
Schrijf een review over Wereldstekker Pro Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
verre oosten reiziger
Uw beoordeling
1 5

onbruikbaar door randaarde

Door de randaarde niet overal bruikbaar, past niet in alle wandcontactdozen. Dus zeker geen wereldstekker, maar alleen handig in de grotere en Westers georiënteerde hotels e.d. Moet dus toch alternatieve losse adapters meenemen.

rina
Uw beoordeling
4 5

gebruik wereldstekker

De wereldstekker gebruikt in Engeland, werkte uitstekend. In Schotland paste hij helaas niet op alle stopcontacten. Met een medisch apparaat dat de hele nacht in gebruik moet zijn en dicht bij het hoofdeinde geplaatst moet worden en een passend stopcontact aan het andere eind van de kamer, moet je dan wel een verlengsnoer bij je hebben.

Jan
Uw beoordeling
1 5

Niet in India

Na alle positieve reviews deze Pro aangeschaft. Aangekomen in India: geen enkele optie die werkte. En dat is zo gebleven. Het zal best een uitstekende wereldstekker zijn, maar India is een belangrijk wereldland. Bij de informatie was een aanduiding hierover op zijn plaats geweest. Dan had ik een speciale adapter aangeschaft.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina