Zeeuwlingen

SKU# 9789079875382

Geef als eerste een review
levensverhalen van Zeeuwse honderdplussers
Meer informatie over dit product
Leden 15,90
Niet leden 15,90

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
Mensen worden ouder. Ook in Zeeland. Juist in Zeeland. Ongeveer een op de 6500 Zeeuwen wordt tegenwoordig 100 jaar of ouder. Er is geen provincie die verhoudingsgewijs zo veel honderdjarigen telt als Zeeland. In dit boek komen twaalf van hen aan het woord met aansprekende verhalen. Het zijn de sterken onder de sterken. Ze hebben ook veel te vertellen. Wie zo oud is heeft veel meegemaakt. Wat het geheim is, is steevast de vraag. "Dat gaat vanzelf, als je maar adem haalt", grapt een van de honderdjarigen. Niettemin hebben deze eeuwelingen gemeen dat ze doorgaans opgewekt zijn, doorzettingsvermogen hebben en een sterke wil. Samenstellers Jan Jansen en Peter Oggel spraken in 2011 en 2012 met Zeeuwse eeuwelingen en schreven hun verhaal op. Zij verwoordden indringend hoe de eeuwelingen terugkijken en probeerden te achterhalen of ze nog vooruit kijken. Ook werden gesprekken gevoerd met familieleden en verzorgenden. Peter Verdurmen bracht honderdjarigen in beeld. Daarnaast is dankbaar gebruik gemaakt van oude familiealbums.
Specificaties
EAN: 9789079875382
Aantal pagina's: 162
Schrijf als eerste een review over Zeeuwlingen Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina