Zweedse Kleuren

SKU# 9789402141771

Geef als eerste een review
een Nederlander in Zweden
Meer informatie over dit product
Leden 16,85
Niet leden 16,85

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
Na meerdere keren Zweden tijdens vakanties te hebben bezocht, kochten Marja en Peter in 2014 hun eigen gele huis (Det Gula Huset) in Ytterhogdal, provincie Jämtlands län. De heerlijke rust, de dieren, het vissen, het huis, de bewoners, de ruige bossen; veel vormde een inspiratiebron voor de korte verhalen die Zweden, de Zweden en het bezitten van een huis in Zweden in vele facetten weergeven. De teksten zijn losjes gebaseerd op gewone en ongewone zaken die een Nederlander op bezoek in dit land opvallen, verbazen en/of charmeren. Peter voorzag het geheel van een persoonlijke visie. Veel beschreven belevenissen vonden plaats in aanwezigheid van de Behulpzame Buurman, zonder wie de vestiging van het gezin in deze, voor hen, nieuwe wildernis aanmerkelijk moeilijker zou zijn verlopen.
Specificaties
EAN: 9789402141771
Aantal pagina's: 82
Schrijf als eerste een review over Zweedse Kleuren Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina