Urban Exploring

SKU# 9789018047825

ANWB
• Gebonden
• 256 pagina's
• Op expeditie in Nederland

Meer informatie over dit product
Leden 34,00
Niet-leden 35,00

  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 40,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie

Nadat reisjournalisten Bas van Oort en Dirk Wijnand de Jong een jaar lang de mooiste afgelegen plekjes van Nederland ontdekten tijden hun expeditie achtertuin, verkennen zij nu verlaten gebouwen en spannende plekken in onze steden, Vinex-wijken, industriecomplexen en grote bouwwerken. Zij reizen van de Afsluitdijk naar de Oosterscheldekering, van het Zaanse HEMbrugterrein naar de Honing-fabrieken in Nijmegen, verkennen de binnenstad van Utrecht en de ENCI-afgravingen in Maastricht.

In Urban exploring vertellen zij hun verhaal over de stedelijke woestenij waar een groot deel van Nederland uit bestaat. De foto's zijn even mooi, verstillend en opmerkelijk als in Expeditie achtertuin, maar net iets rauwer. Dus, altijd al eens op expeditie willen gaan in Hengelo of Eindhoven, van textielfabriek tot moderne acrchitectuur: Expeditie achtertuin - Urban exploring neemt je mee.

Expeditie achtertuin heeft in mei 2020 veel aandacht gekregen op radio, televisie en in bladen en kranten. Op dit moment loopt de vierde druk van het boek. Het ontdekken van eigen land krijgt tegenwoordig weer de aandacht die het verdient.

Specificaties
Merk: ANWB
Binding: Hardcover
Afmetingen (lxbxh): 253x293 mm
Aantal pagina's: 256
Verschijningsdatum: Mei 2021
Categorie: Inspiratie
Land: Nederland
ISBN: 9789018047825
EAN: 9789018047825

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina